Newbornshoot Leidschendam

U wilt een onvergetelijke Newbornshoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!

Bel nu direct 06-10676173

Newbornshoot Leidschendam

Een magisch en dromerig beeld van een werkelijke droom. Dat is wat Dreamcapture met alle liefde, passie en geduld voor jou vastlegd!

Zijn jullie op zoek naar een Newborn shoot Leidschendam fotografe die op een fijne, professionele, ongedwongen manier met een goed oog voor detail jouw puurste geluk vereeuwigd? Dan weet je zeker dat je bij Dreamcapture fotografie goed zit! Bij Newborn shoot Leidschendam zijn wij gespecialiseerd in het maken van mooie beelden van newborns en zwangerschappen, maar wil je een babyshoot, kinder, familie of thema shoot is dat natuurlijk ook mogelijk! Dreamcapture kenmerkt zich door haar dromerige foto’s met een mooie magische sfeer. Maar wil je zelf liever ongedwongen candid foto’s of een verjaardagshoot met leuk thema, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bij Newborn Leidschendam zorgen wij voor een ongedwongen sfeer waar jij je heel erg welkom voelt en waar we een leuke tijd beleven en mooie herinneringen maken. Dreamcapture Newborn fotoreportage Leidschendam creëert een dag om nooit te vergeten. Ook denkt Dreamcapture mee en staat open voor eigen ideeën zoals een thema shoot. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een mooie omgeving te creëren voor bijvoorbeeld een verjaardagsshoot!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Newborn fotografie Leidschendam

Bel nu direct 06-10676173

Newbornshoot Leidschendam

Allereerst; van harte gefeliciteerd met jullie (toekomstige) kindje en het ouderschap! Wat een mooie en bijzondere tijd maken jullie mee en het zal alleen nog maar betekenisvoller worden. Straks ligt er een klein wondertje in jullie armen en het cliché dat de tijd vliegt is echt waar, voor je het weet zijn die lieve kleine handjes, het mooie mini mondje en het lieve baby buikje verdwenen. Het echte “baby” zijn is maar voor heel even en het newborn zijn al helemaal. Daarom is er niets meer bijzonder dan deze wonderbaarlijke fase van een leven vast te leggen door middel van een newborn shoot Leidschendam. De tastbare herinneringen van deze prachtige tijd zijn ontzettend waardevol en Dreamcapture fotografeert dit met veel liefde en plezier voor jullie in een uitgebreide newbornshoot Leidschendam vol rust, creativiteit, rust en passie.

Jouw fotograaf newbornshoot Leidschendam

Mijn naam is Carolien en newborn fotograaf bij Dreamcapture fotografie. En mijn passie voor fotografie is al geruime tijd aanwezig, maar de liefde voor Newbornshoot Leidschendam is geboren na de geboorte van mijn allerliefste zoontje. Wat is een pril leven toch magisch en mooi. In mijn stijl als fotograaf bij newborn shoot Leidschendam is veel van mijzelf terug te zien, stiekem geloof ik nog in sprookjes en magie, dat maakt mij een echte dromer, neem eens een kijkje in mijn portfolio, de sprookjesachtige beelden met een magische uitstraling is wat Dreamcapture echt kenmerkt. Het ontstaan van een klein nieuw leven tijdens de zwangerschap en de geboorte van een klein mensje fascineert mij en heeft naar mijn inziens iets magisch vandaar dat Dreamcapture zich hierin heeft gespecialiseerd.

Verschillende opleidingen en workshops hebben er voor gezorgd dat ik weet waar ik mee bezig en beschik ik over de juiste kennis. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om veilig te werken met een baby en hier ben ik dan ook bekwaam en geofend in. Bij Newbornshoot Leidschendam staan Hygiëne, geduld, veiligheid & rust hoog aan het vaandel. Ook vind ik het erg belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij newborn fotorafie Leidschendam. Wees en voel je welkom bij newborn shoot Leidschendam.

Wanneer boek je een Newborn shoot Leidschendam?

Als je de knoopt hebt doorgehakt en je wilt graag een Newbornshoot Leidschendam reserveren dan raad ik je aan dit zo vroeg mogelijk tijdens de zwangerschap te doen. Dit omdat Dreamcapture geruime tijd om de uitgerekende datum reserveert. Wanneer je te laat boekt heb je kans dat er geen plek meer is. Het moment dat wij een boeking binnen krijgen voor een newborn shoot Leidschendam nemen wij zo snel mogelijk contact op voor het maken van de reservering. De reserveringskosten bedragen €50 en nadat wij dit bedrag hebben ontvangen is de reservering bij newbornshoot Leidschendam officieel. Als de dag is aangebroken dat jullie newborn is geboren neem je zo snel mogelijk contact op met Dreamcapture zodat wij een definitieve afspraak kunnen maken voor de newbornshoot Leidschendam. Je hoeft het niet meteen dezelfde dag te laten weten, maar wanneer je er aan denkt stuur je mij een app en dan plannen we een datum!

Een afspraak voor de newborn shoot Leidschendam plannen wij het liefst wanneer jullie baby tussen de 12 en 21 dagen oud is. De eerste 2 weken fotograferen wij ook, maar wat we dan geregeld tegenkomen is dat we te midden van de regeldagen komen fotograferen en dat zou zonde zijn. We ervaren graag de kindjes die rustig & ontspannen slapen zodat we makkelijk kunnen werken bij Newbornshoot Leidschendam.

Hoe werkt een newborn shoot Leidschendam?

Dreamcapture komt bij jullie thuis voor de newbornshoot Leidschendam. Wij werken door heel Nederland aan huis of jullie komen naar onze studio. Wanneer wij bij jullie aan huis komen voor de newbornshoot Leidschendam nemen wij onze studio spullen mee en wij zullen deze installeren in jullie woonkamer. Bij Dreamcapture zetten wij het liefst onze mini studio bij een groot raam zodat er mooi natuurlijk licht is. Daarom vraag ik jullie altijd voor de aanvang van newborn shoot Leidschendam ruimte te maken in de kamer zodat we onze spullen goed kunnen plaatsen. Als jullie geen groot raam hebben, geef dit dan van te voren even aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Ook vragen wij of de kamer temperatuur tussen de 21 en 23 graden kan, dit is namelijk een mooie en fijne temperatuur voor jullie newborn. Bij aanvang zet Dreamcapture fotografie alles klaar en zodra alles staat en de baby voldaan en gevoed is, kunnen we aan de slag met newborn shoot Leidschendam. De baby kan altijd tussendoor gevoed worden en als het kindje huilt, geen zorgen, wij weten precies hoe wij het kindje kunnen troosten

Veiligheid & rust zijn voor ons heel belangrijk voor jou & jouw kindje en daarom zullen wij met uiterste zorg, voorzichtigheid en oplettendheid aan het werk gaan. Het is trouwens altijd mogelijk om de newborn baby met broertje(s) of zusje(s) te fotograferen!Bel Newborn shoot Leidschendam 06-10676173

Newbornshoot Leidschendam aan huis en in de studio

Dreamcapture werkt landelijk aan huis. Ook kan je voor een newborn shoot Leidschendam naar onze fijne studio komen. Het is maar net wat jullie zelf prettiger vinden, aan huis is in jullie eigen omgeving en comfortabel voor de kraamvrouw, alles is natuurlijk ook bij de hand. Onze studio is ook op maat en gastvrij ingericht, ook hier is alles is bij de hand. Jullie zijn meer dan welkom in onze studio en worden gastvrij ontvangen met een drankje en jullie kunnen heerlijk genieten van jullie kleine newborn terwijl er foto’s worden gemaakt in de van te voren klaargezette verschillende achtergronden en settings.

Newbornshoot Leidschendam met accessoires.

Dreamcapture fotografie werkt graag met vele accessoires. Voor een newbornshoot Leidschendam hebben we dan ook prachtige accessoires en decoratie voor jongens en meisjes voor tijdens de babyshoot. Op het moment dat jullie een reservering maken neemt Dreamcapture contact met jullie op om de wensen te bespreken. We bespreken welke style en kleurstelling jullie willen zien. Of jullie het babytje ingewrapped zien of juist niet. Willen jullie graag echte geposeerde fine-art foto’s of meer lifestyle en niet geposeerd? Het kan allemaal bij newbornshoot Leidschendam. Ook is het mogelijk om voorbeelden te sturen van beelden en foto’s die jullie mooi vinden.

Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk en zorgen ervoor dat de newbornshoot Leidschendam op maat wordt verzorgd. Het kan natuurlijk voorkomen dat bepaalde poses niet werken voor jullie kindje. Daarom forceren wij ook niets. Als een kindje laat merken dat hij of zij iets niet fijn vindt dan stoppen wij direct.

We hebben verschillende accessoires denk aan; mutsjes, haarbandjes, mooie & romantische wraps, mooie, zachte broekjes, rompers, pakjes & jurkjes. Er is van alles in huis; allerlei kleuren en voor ieder zit er wel iets passends tussen.

Reserveren bij Newbornshoot Leidschendam

Ben je al bevallen maar zou je toch graag een newborn shoot Leidschendam willen doen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Vaak lukt het dan niet om de shoot te plannen binnen de 12 of 21 dagen wat wij graag zouden willen bij een newborn shoot Leidschendam, dit omdat er waarschijnlijk geen plek meer zal zijn. Willen jullie alsnog een newborn shoot Leidschendam dan kan dit natuurlijk,het kindje wordt dan alleen wat later gefotografeerd. Houd er wel rekening mee dat jullie baby ouder is dan de gemiddelde newborn die komt voor een newbornshoot Leidschendam.

Het kan daardoor zo zijn dat jullie kindje al veel vaker wakker is en minder slaapt. Als jullie kindje meer wakker is, is jullie kindje wat lastiger te “kneden” en daarom zullen geposeerde foto’s moeilijker worden. Wanneer een kindje slaapt kunnen wij makkelijk een handje of beentje verleggen of het kindje een pose geven, is jullie kindje veel wakker dan lukt dit niet zo makkelijk. Het hoeft natuurlijk niet. Wij hebben wel eens een kindje van 8 weken gefotografeerd die heerlijk sliep tijdens de babyshoot. Dus het kan wel -zeker wel- alleen ik kan geen garantie geven op de “geposeerde” foto’s. De foto’s zullen iets anders uitpakken, uiteraard wel met accessoires naar wens en net zo mooi en bijzonder, daar zal Dreamcapture ten alle tijden naar streven!

Betaling newborn shoot Leidschendam

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een newbornshoot Leidschendam, leg je deze vast door een aanbetaling te doen van €50,00. Het resterende bedrag wordt voor de newbornshoot Leidschendam door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot. Een tikkie versturen kan ook!

Levering foto’s

Na de newbornshoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jouw selecteren en nabewerken. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geven wij daarom een minimum van 20 foto’s bij pakket zilver & goud, dit kunnen er ook meer zijn. Dit geldt bij een newborn shoot niet voor pakket brons. Bij pakket brons ontvang je de 8 mooiste professioneel bewerkt!

De foto’s die u toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de Newborn fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Woont u niet in Leidschendam maar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Bijvoorbeeld in Haarlem, Amsterdam, Nieuwegein, Almere, Lelystad, Bussum, Naarden, Muiderberg, Hilversum, Soest, Harderwijk, Zeist, Maartensdijk, Baarn, Bunschoten, Spakenburg, Voorburg, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Zoeterwoude, Noordwijk, Katwijk…

Wij staan klaar voor uw Newbornshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.