Babyshoot

Mooie, sfeervolle, romantische of stoere foto’s van jouw baby? Dat kan!!

Afspraak Baby shoot

Ik adviseer een baby shoot vanaf +/- 9 maanden na de geboorte, omdat rond deze leeftijd kleintjes zelfstandig of met lichte ondersteuning kunnen zitten. Een groot voordeel hiervan is het meer kunnen variëren in posities voor de baby shoot. Eerder is ook zeker -geen probleem- maar houdt rekening met het eerder genoemde. Wanneer je een aanvraag doet via het contactformulier (en/of social media…) neem ik contact met je op. In het verloop bespreken we jouw wensen en wordt de baby shoot op jouw smaak afgestemd.

Locatie

Een baby shoot kan bij je thuis of op locatie. Het bos, strand of duinen zijn voorbeelden van mooie locaties!

Dreamcapture’s magical dreamshoot

Bij een baby shoot is de Dreamcapture magical dreamshoot mogelijk. Bij deze shoot geef ik net even wat meer een sprookjesachtige & magische sfeer en zal ik meer tijd besteden aan de nabewerking hiervan! Een Dreamcapture magical dreamshoot adviseer ik om op locatie te doen. Het bos of strand zijn mooie locaties waarmee je een sprookjesachtige sfeer kunt creëren. Ook kan je gebruik maken van bijpassende accessoires. Bij deze shoot kan je denken aan een elfjes, engeltjes en prinsessen thema, maar wil je een fotoshoot in bijvoorbeeld; schoffie, bohemian of indianen stijl dan kan dat natuurlijk ook! Alles is mogelijk!

Betaling

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een babyshoot, leg ne deze vast door een aanbetaling te doen van €50,00. Het resterende bedrag wordt voor de babyshoot door jouw overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot.

Levering foto’s


Na de fotoshoot zal ik de mooiste foto’s voor je nabewerken. Omdat ik van te voren niet kan zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geef ik daarom een minimum van 15 foto’s bij pakket brons en 20 foto’s vanaf pakket zilver. Dit kunnen er ook meer zijn en hoe langer de shoot duurt hoe meer foto’s je kan verwachten.

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Ik zal na de fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op je social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.
Laat uw gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

  Onze tarieven

  *Foto’s bijbestellen
  Foto per stuk pakket Brons: €19,95
  Foto per stuk pakket Zilver: €14,95
  Foto per stuk pakket Magical: €9,95

  Bel of mail ons voor een afspraak