Babyshoot

Mooie, sfeervolle, romantische of stoere foto’s van uw baby? Dat kan!!

Afspraak Baby shoot

Ik adviseer een baby shoot vanaf +/- 9 maanden na de geboorte, omdat rond deze leeftijd kleintjes zelfstandig of met lichte ondersteuning kunnen zitten. Een groot voordeel hiervan is het meer kunnen variëren in posities voor de baby shoot. Eerder is ook zeker -geen probleem- maar houdt rekening met het eerder genoemde. Wanneer u een aanvraag doet via het contactformulier (en/of social media…) neem ik contact met u op. In het verloop bespreken we uw wensen en wordt de baby shoot op uw smaak afgestemd.

Locatie

Een baby shoot kan bij u thuis of op locatie. Het bos, strand of duinen zijn voorbeelden van mooie locaties!

Dreamcapture’s magical dreamshoot

Bij een baby shoot is de Dreamcapture magical dreamshoot mogelijk. Bij deze shoot geef ik net even wat meer een sprookjesachtige & magische sfeer en zal ik meer tijd besteden aan de nabewerking hiervan! Een Dreamcapture magical dreamshoot adviseer ik om op locatie te doen. Het bos of strand zijn mooie locaties waarmee je een sprookjesachtige sfeer kunt creëren. Ook kunt u gebruik maken van bijpassende accessoires. Bij deze shoot kunt u denken aan een elfjes, engeltjes en prinsessen thema, maar wilt u een fotoshoot in bijvoorbeeld; schoffie, bohemian of indianen stijl dan kan dat natuurlijk ook! Alles is mogelijk!

Betaling

Wanneer u heeft besloten te reserveren voor een babyshoot, legt u deze vast door een aanbetaling te doen van €50,00. Het resterende bedrag wordt voor de babyshoot door u overgemaakt of u kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot.

Levering foto’s

Na de fotoshoot zal ik de mooiste foto’s voor u nabewerken. Omdat ik van te voren niet kan zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geef ik daarom een minimum van 15 foto’s bij pakket brons en 20 foto’s vanaf pakket zilver. Dit kunnen er ook meer zijn en hoe langer de shoot duurt hoe meer foto’s je kan verwachten.

De foto’s die u toegestuurd krijgt zijn: 1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Ik zal na de fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat u deze, indien gewenst, kunt plaatsen op uw social media! Binnen 3 weken krijgt u alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijgt u inclusief bij pakket zilver of goud.
Laat uw gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met u op.

Onze tarieven

*Foto’s bijbestellen
Foto per stuk pakket Brons: €19,95
Foto per stuk pakket Zilver: €14,95
Foto per stuk pakket Magical: €9,95

Bel of mail ons voor een afspraak