Babyshoot

Mooie, sfeervolle, romantische of stoere foto’s van jouw baby? Dat kan!!

Afspraak Baby shoot

Ik adviseer een baby shoot vanaf +/- 9 maanden na de geboorte, omdat rond deze leeftijd kleintjes zelfstandig of met lichte ondersteuning kunnen zitten. Een groot voordeel hiervan is het meer kunnen variëren in posities voor de baby shoot. Eerder is ook zeker -geen probleem- maar houdt rekening met het eerder genoemde. Wanneer je een aanvraag doet via het contactformulier (en/of social media…) neem ik contact met je op. In het verloop bespreken we jouw wensen en wordt de baby shoot op jouw smaak afgestemd.

Locatie

Een baby shoot kan bij je thuis of op locatie. Het bos, strand of duinen zijn voorbeelden van mooie locaties!

Betaling

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een babyshoot, leg ne deze vast door een aanbetaling te doen van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de babyshoot door jouw overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot.

Levering foto’s

Na de shoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jou selecteren waarna je zelf middels een online gallery de mogelijkheid hebt om deze te bekijken en jouw favorieten uit te kiezen. Na de bewerking kun je de foto's downloaden in hoge kwaliteit. Wanneer je meer foto's wilt afnemen is dit mogelijk.

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit zonder logo

Binnen +/- 3 weken worden alle foto's geleverd.

Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

  Onze tarieven

   
   
  *Foto’s bijbestellen
  Foto per stuk pakket Brons: €19,95
  Foto per stuk pakket Zilver: €14,95
  Foto per stuk pakket Magical: €9,95

  Bel of mail ons voor een afspraak