Fine art shoot in de studio

Wil je ook zo'n foto als hierboven? Dan ben je bij Dreamcapture aan het juiste adres, we hebben inmiddels al 5 internationale awards mogen ontvangen & het is voor ons een grote passie om mooie beelden te visualiseren en voor jullie te creëren! Je ontvangt bij een fine art shoot geen grote reportage aan foto's maar een echt storytelling "schilderijtje" voor aan de muur van jouw kind of dierbare. Gegarandeerd een "eye catcher" in jouw huis! Thema in overleg en naar wens.

Betaling

Wanneer u heeft besloten te reserveren voor een fine art shoot, leg je deze vast door een aanbetaling te doen van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door je overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot.

Levering foto’s

Na de fine art shoot zal ik de mooiste foto (max 3) nabewerken. In de nabewerking zal veel tijd zitten want ik ga een echt "schilderij" voor je maken. Een echt storytelling kunstwerk voor aan de muur in de sfeer van de "oude meesters". Levertijd van de foto(s) is max 4 weken. Wil je hem bij mij ook laten afdrukken? Vraag dan naar de mogelijkheden!

De foto die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor afdruk)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo

Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

  Onze tarieven

   

  fotograaf

  Goud

  475

  • 30 - 1,5 uur shoot tijd
  • In de studio of op locatie*
  • Max 3 foto's professioneel bewerkt
  • Foto’s worden geleverd via WeTransfer
  • Inclusief gebruik van probs, kleding, etc
  • Exclusief afdruk (vraag naar mogelijkheden)
  • *Fine art shoot op locatie is exclusief reisvergoeding.

   

  Reisvergoeding

  Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.

  Bel of mail ons voor een afspraak