Newborn shoot

Van harte gefeliciteerd! Of er groeit nu een heel mooi wondertje in je of je bent net bevallen van een klein, nieuw prachtig wezentje. Wat is er mooier om dit prille begin vast te leggen? Dreamcapture maakt graag liefdevolle, sfeervolle en mooie beelden van uw kindje ter herinnering aan deze bijzondere tijd die maar zo kort mag duren. Hieronder lees je meer informatie!

Werkwijze

Allereerst willen we laten weten dat we er bewust van zijn dat we met je allergrootste bezit aan het werk zijn. Daarom stellen wij rust, veiligheid en geduld hoog aan het vaandel. Dreamcapture heeft graag dat jij je op je gemak voelt. Jouw kindje rustig voeden, verschonen of aandacht geven en knuffelen is geen probleem! Dan nemen we gewoon een pauze. Voor een newbornshoot plant Dreamcapture ongeveer 2 uur in, maar de totale tijdsduur zal mede afhankelijk zijn van het pakket en of we in de studio of bij jou thuis fotograferen. Geen zorgen om de planning, wij nemen alle tijd die voor een newbornshoot nodig zal zijn, een newbornshoot wordt nooit afgeraffeld, er is alle rust & flexibiliteit die voor jouw kindje nodig is. Wellicht ook fijn om te weten is dat voor extra tijd geen kosten in rekening worden gebracht.

Afspraak Newborn

Wil je een newbornshoot dan vragen we om tijdens de zwangerschap contact op te nemen. Wij zullen vragen naar je wensen en smaak. Naar aanleiding van jouw wensen en een aantal vragen worden er mooie kleurencombinaties samengesteld. Wij zullen accessoires naar jouw smaak klaarzetten of mee brengen en zullen deze gebruiken tijdens de newbornshoot. Dreamcapture zal rondom de uitgerekende datum tijd reserveren. Nadat jouw wondertje is geboren neem je contact op en plannen we een definitieve afspraak in voor de newbornshoot. Het liefst binnen tussen 12 en 21 dagen na de geboorte, daar het om een newbornshoot gaat

Waarom tussen 12 en 21 dagen?

Naast dat binnen deze periode jouw baby nog echt die newborn look bezit, slapen baby’s nog veel. Dat resulteert in mooie foto’s! Na 1 maand zijn ze vaak al beweeglijker en langer wakker, waardoor het fotograferen (omkleden en poseren) minder makkelijker zal gaan. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn!

Dag van de fotoshoot

Op de dag van de newbornshoot kom je naar ons of wij komen naar jou toe. Kom je naar ons toe? Dan zijn jullie van harte welkom in onze knusse studio. Onder het genot van een warme kop koffie, thee of iets anders naar wens mogen jullie komen ontspannen en genieten van deze bijzondere ervaring. Wij hebben bij aankomst alle settings & kleurstellingen al voor jullie klaar gezet zodat we fijn aan de slag kunnen! Onze studio is van alle gemakken voorzien; een kussen om te verschonen, luiers, doekjes een magnetron, alles hebben wij in huis om het voor jullie zo comfortabel mogelijk te maken!

Komen wij naar jou dan bouwen wij onze “mini studio” op. Het liefs bij een groot raam, dit om een mooi lichtinval te creëren. Geen goede natuurlijke lichtinval aanwezig? Geen nood, dit weten wij als Dreamcapture goed op te lossen. In de tijd dat we bij jou thuis aan het op bouwen zijn kan je baby nog voeden zodat jouw baby tevreden is als we met de newbornshoot gaan starten! We nemen allerlei accessoires mee en zorgen ervoor dat niet alleen het eindresultaat prachtig zal zijn, maar ook dat de shoot ook een echte belevenis wordt. We creëren samen een prachtige, uiteindelijk tastbare herinnering!

Newborn

Omdat newborn baby’s – wanneer ze nog heel jong- nog niet goed zelf hun temperatuur kunnen reguleren hebben wij een ventilatorkachel aan staan zodat jouw kleintje geen kou zal vatten en het comfortabel warm heeft. Wanneer je bij ons in de studio komt, houd er dan rekening mee dat het erg warm kan worden, dus neem luchtige kleding mee! Komen we bij jullie aan huis? Dan vragen wij altijd om de kachel van te voren alvast een tandje hoger te zetten!

Als jouw kindje tijdens de shoot (zonder luier) een plasje doet is dit geen probleem. Wanneer jouw kindje honger heeft, nemen we even pauze. Veiligheid en rust zijn het allerbelangrijkste voor jouw kindje en daarom zullen wij met uiterste zorg, voorzichtigheid en oplettendheid te werk gaan. Wanneer je een studio newbornshoot boekt maken we vanaf pakket zilver mooie gezinsfoto's. Wil je graag dat we aan huis komen voor de newbornshoot en wil je graag foto's met het gezin? Geef het dan aan, dan nemen we extra materialen mee!

Betaling

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een newbornshoot, leg je deze vast door een aanbetaling te doen van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de shoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoschoot, pinnen is ook mogelijk!

Levering foto’s

Na de newbornshoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jou selecteren waarna je zelf middels een online gallery de mogelijkheid hebt om deze te bekijken en jouw favorieten uit te kiezen. Na de bewerking kun je de foto's downloaden in hoge kwaliteit. Wanneer je meer foto's wilt afnemen is dit mogelijk.

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit zonder logo

Binnen +/- 3 weken worden alle foto's geleverd.

Newbornshoot aan huis

Voor een newbornshoot aan huis, brengt Dreamcapture €150 in rekening. Dit omdat meer tijd en werk kost.

Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

    Onze tarieven

    TARIEVEN REISVERGOEDINGEN

    Reisvergoeding

    Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. 

    Bel of mail ons voor een afspraak