Newborn shoot

Van harte gefeliciteerd! Of er groeit nu een heel mooi wondertje in je of je bent net bevallen van een klein, nieuw prachtig wezentje. Wat is er mooier om dit prille begin vast te leggen? Dreamcapture maakt graag liefdevolle, sfeervolle en mooie beelden van uw kindje ter herinnering aan deze bijzondere tijd die maar zo kort mag duren. Hieronder lees je meer informatie! Werkwijze Allereerst willen we laten weten dat we er bewust van zijn dat we met je allergrootste bezit aan het werk Zijn. Daarom stellen wij rust, veiligheid en geduld hoog aan het vaandel. Dreamcapture heeft graag dat jij je op je gemak voelt. Jouw kindje rustig voeden, verschonen of aandacht geven en knuffelen is geen probleem! Dan nemen we gewoon een pauze. Voor een newbornshoot plant Dreamcapture ongeveer 2 uur in, maar de totale tijdsduur zal mede afhankelijk zijn van het pakket en of we in de studio of bij jou thuis fotograferen. Geen zorgen om de planning, wij nemen alle tijd die voor een newbornshoot nodig zal zijn, een newbornshoot wordt nooit afgeraffeld, er is alle rust & flexibiliteit die voor jouw kindje nodig is. Wellicht ook fijn om te weten is dat voor extra tijd geen kosten in rekening worden gebracht.

Afspraak Newborn

Wil je een newbornshoot dan vragen we om tijdens de zwangerschap contact op te nemen. Wij zullen vragen naar je wensen en smaak. Naar aanleiding van jouw wensen en een aantal vragen worden er mooie kleurencombinaties samengesteld. Wij zullen accessoires naar jouw smaak klaarzetten of mee brengen en zullen deze gebruiken tijdens de newbornshoot. Dreamcapture zal rondom de uitgerekende datum tijd reserveren. Nadat jouw wondertje is geboren neem je contact op en plannen we een definitieve afspraak in voor de newbornshoot. Het liefst binnen 14 dagen, aangezien het om een newbornshoot gaat

Waarom binnen 14 dagen?

Naast dat binnen deze periode jouw baby nog echt die Newborn Look bezit, slapen baby’s nog veel. Dat resulteert in mooie foto’s! Na 14 dagen zijn ze vaak beweeglijker en langer wakker, waardoor het fotograferen (omkleden en poseren) minder makkelijker zal gaan. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn!

Dag van de fotoschoot

Op de dag van de newbornshoot kom je naar ons of komen wij naar jou toe. Wij nemen alle benodigdheden mee die we gaan gebruiken tijdens de shoot. Op de afgesproken tijd zijn jullie bij ons aanwezig en worden jullie gastvrij ontvangen in een ontspannen sfeer met een warme of koude drank. Komen wij naar jou dan bouwen wij onze “mini studio” op. Het liefs bij een groot raam, dit om een mooi lichtinval te creëren. Geen goede natuurlijke lichinval aanwezig? Geen nood, dit weten wij als Dreamcapture goed op te lossen. In de tijd dat we bij jou thuis aan het op bouwen zijn kan je baby nog voeden zodat jouw baby tevreden is als we met de newbornshoot gaan starten. Dit is natuurlijk ook mogelijk in onze studio!

Newborn

Omdat newborn baby’s – wanneer ze nog heel jong- nog niet goed zelf hun temperatuur kunnen reguleren hebben wij een ventilatorkachel aan staan zodat jouw kleintje geen kou zal vatten en het comfortabel warm heeft. Wel willen wij vragen om op de dag van de newbornshoot – als wij bij jou thuis komen- de kachel een tandje hoger te zetten, dit kan nooit kwaad, in een warme omgeving voelt jouw kleine zich het fijnst. Jouw kleintje zal tijdens de newbornshoot op een grote zitzak liggen. Wij zullen vragen of mama er bij komt staan, zodat jouw kleintje ruikt dat mama in de buurt is en mama meteen kan knuffelen wanneer jouw kleintje hierom vraagt.

Als jouw kindje tijdens de shoot (zonder luier) een plasje doet is dit geen probleem. Wanneer je ziet dat jouw kindje honger heeft, geef dit dan aan dan nemen we even pauze. Veiligheid en rust zijn voor ons het allerbelangrijkste voor jouw kindje en daarom zullen wij met uiterste zorg, voorzichtigheid en oplettendheid te werk gaan. Het is trouwens altijd mogelijk om de newborn met broertjes of zusjes te fotograferen!

Betaling

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een newbornshoot, legt je deze vast door een aanbetaling te doen van €50,00. Het resterende bedrag wordt voor de shoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoschoot, pinnen is ook mogelijk!

Levering foto’s

Na de newbornshoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jouw selecteren en nabewerken. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geven wij daarom een minimum van 20 foto’s bij pakket zilver & goud, dit kunnen er ook meer zijn. Dit geldt bij een newbornshoot niet voor pakket brons. Bij pakket brons ontvang je de 8 mooiste professioneel bewerkt! De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Newbornshoot aan huis

Voor een newbornshoot aan huis, brengt Dreamcapture €100 in rekening. Dit omdat het veel meer tijd en werk kost.
Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

Onze tarieven

*Foto’s bijbestellen
Foto per stuk pakket Brons: €19,95
Foto per stuk pakket Zilver: €14,95
Foto per stuk pakket Magical: €9,95

Bel of mail ons voor een afspraak