Familieshoot op locatie

Dreamcapture fotografeert graag mooie gezinnen op locatie. Het strand of bos zijn bijvoorbeeld hele geschikte locaties voor een familieshoot. Wanneer u een shoot heeft geboekt neem ik contact met u op om uw wensen te bespreken. Samen zorgen we voor een gezellige, ontspannen dag met prachtige foto’s als eindresultaat!

Betaling

Wanneer u heeft besloten te reserveren voor een familieshoot, legt u deze vast door een aanbetaling te doen van €50,00. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door u overgemaakt of u kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot.

Levering foto’s

Na de fotoshoot zal ik de mooiste foto’s voor u nabewerken. Omdat ik van te voren niet kan zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geef ik daarom een minimum van 15 foto’s bij pakket brons en 20 foto’s vanaf pakket zilver. Dit kunnen er ook meer zijn en hoe langer de shoot duurt hoe meer foto’s je kan verwachten.

De foto’s die u toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Ik zal na de fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat u deze, indien gewenst, kunt plaatsen op uw social media! Binnen 3 weken krijgt u alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijgt u inclusief bij pakket zilver of goud.
Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

  Onze tarieven

  Zwangerschap

  Brons

  149,95

  • 1 uur shoot tijd
  • Op locatie naar wens
  • 20 foto’s professioneel bewerkt in HR
  • Foto’s worden geleverd via WeTransfer
  • Inclusief reiskosten
  *Foto’s bijbestellen
  Foto per stuk pakket Brons: €19,95
  Foto per stuk pakket Zilver: €14,95
  Foto per stuk pakket Magical: €9,95

  Bel of mail ons voor een afspraak