Zwangerschapsshoot

Allereerst; van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! De magie van een nieuw leven dat groeit in jou vastleggen als een sprookje, dat is wat Dreamcapture met veel plezier en liefde doet.

Locatie

Wil je een zwangerschapsshoot dan kan dat op bij jou thuis (lifestyle) of op locatie. Onze voorkeur voor een "romantische" zwangerschapsshoot gaat uit naar fotograferen op locatie. Een bos, het strand of duinen zijn voorbeelden van mooie locaties voor een zwangerschapsshoot. Het voorstaande geeft vaak een hele mooie, net dat beetje extra sfeer aan de beelden wij voor je vastleggen!

Hou je meer van lifestyle gefotografeerd bij jullie thuis? Ook dit is mogelijk! Het ligt een beetje aan jouw smaak en de style die je graag zou willen zien, je mag kiezen! Wanneer je de shoot hebt geboekt bespreken we jouw wensen zullen wij – indien gewenst op locatie- een mooie locatie uitzoeken en eventuele accessoires. Accessoires Wanneer je een zwangerschapsshoot bij ons boekt is het vanaf pakket zilver inclusief accessoires. Hierbij kan je denken aan prachtige zwangerschapsjurken, mooie sjaaltjes en bloemenkransen. We bespreken samen jouw wensen, zodat de zwangerschap wordt vastgelegd op een manier die bij jou past!

Wanneer boeken?

Bij een zwangershapsshoot zeggen wij altijd; probeer een shoot te plannen bij tussen 33 en 35 weken zwangerschap. Je buik is dan mooi rond en jij bent dan ook vaak op je mooist! Probeer zo vroeg mogelijk tijdens je zwangerschap de shoot te boeken om verzekerd te zijn van een plekje! Betaling Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een fotoshoot, leg je deze vast door een aanbetaling te doen van €50,00. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot, pinnen kan ook!

Levering foto’s

Na de fotoshoot zullen wij de mooiste foto’s voor je nabewerken. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geven wij daarom een minimum van 15 foto’s bij pakket brons en 20 foto’s vanaf pakket zilver. Dit kunnen er ook meer zijn en hoe langer de shoot duurt hoe meer foto’s je kan verwachten.

Wij zullen na de fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op je social media! Binnen 3 weken krijgt je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

  Onze tarieven

  *Foto’s bijbestellen
  Foto per stuk pakket Brons: €19,95
  Foto per stuk pakket Zilver: €14,95
  Foto per stuk pakket Magical: €9,95

  Bel of mail ons voor een afspraak