Zwangerschapsshoot

Allereerst; van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! De magie van een nieuw leven dat groeit in jou vastleggen als een sprookje, dat is wat Dreamcapture met veel plezier en liefde doet.

Locatie

Wil je een zwangerschapsshoot dan kan dat op bij jou thuis (lifestyle) of op locatie. Onze voorkeur voor een "romantische" zwangerschapsshoot gaat uit naar fotograferen op locatie. Een bos, het strand of duinen zijn voorbeelden van mooie locaties voor een zwangerschapsshoot. Het voorstaande geeft vaak een hele mooie, net dat beetje extra sfeer aan de beelden wij voor je vastleggen!

Hou je meer van lifestyle gefotografeerd bij jullie thuis? Ook dit is mogelijk! Het ligt een beetje aan jouw smaak en de style die je graag zou willen zien, je mag kiezen! Wanneer je de shoot hebt geboekt bespreken we jouw wensen zullen wij – indien gewenst op locatie- een mooie locatie uitzoeken en eventuele accessoires. Accessoires Wanneer je een zwangerschapsshoot bij ons boekt is het vanaf pakket zilver inclusief accessoires. Hierbij kan je denken aan prachtige zwangerschapsjurken, mooie sjaaltjes en bloemenkransen. We bespreken samen jouw wensen, zodat de zwangerschap wordt vastgelegd op een manier die bij jou past!

Wanneer boeken?

Bij een zwangershapsshoot zeggen wij altijd; probeer een shoot te plannen bij tussen 33 en 35 weken zwangerschap. Je buik is dan mooi rond en jij bent dan ook vaak op je mooist! Probeer zo vroeg mogelijk tijdens je zwangerschap de shoot te boeken om verzekerd te zijn van een plekje! Betaling Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een fotoshoot, leg je deze vast door een aanbetaling te doen van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot, pinnen kan ook!

Levering foto’s

Na de shoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jou selecteren waarna je zelf middels een online gallery de mogelijkheid hebt om deze te bekijken en jouw favorieten uit te kiezen. Na de bewerking kun je de foto's downloaden in hoge kwaliteit. Wanneer je meer foto's wilt afnemen is dit mogelijk.

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit zonder logo

Binnen +/- 3 weken worden alle foto's geleverd.

Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

    Onze tarieven

    TARIEVEN REISVERGOEDINGEN

    Reisvergoeding

    Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. 

    Bel of mail ons voor een afspraak