Cake smash

Hoera! Jullie kleine prins of prinses is al bijna 1 jaar! Wat is de tijd voorbij gevlogen en omdat je nu al 1 jaar van jullie wondertje mag genieten moet dat gevierd worden met een: cake smash! Cakesmashes zijn helemaal van nu en wat is er nu leuker om dit ook te doen met jouw kleintje! De foto’s van de cakesmash zijn bijvoorbeeld super leuk om te gebruiken als uitnodiging!

Locatie

De cakesmashes worden gehouden in onze eigen studio

Wanneer boeken?

Boek zo snel mogelijk om verzekerd te zijn van een plekje voor de cakesmash!

Betaling

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een fotoshoot, leg je deze vast door een aanbetaling te doen van €50,00. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot.

Levering foto’s

Na de fotoshoot zullen wij mooiste foto’s voor je nabewerken. Omdat ik van te voren niet kan zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geef ik daarom een minimum van 15 foto’s bij pakket brons en 20 foto’s vanaf pakket zilver. Dit kunnen er ook meer zijn en hoe langer de shoot duurt hoe meer foto’s je kunt verwachten.

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Uitleg pakketten

Pakket brons: Bij dit pakket heb je geen keuze voor een setting en deze zal vrij standaard, maar wel heel feestelijk zijn; blauw voor een jongen, roze voor een meisje of de combinatie mint groen/goud. Ook dien je bij dit pakket zelf voor een taart te zorgen!
Pakket zilver: Bij dit pakket heb je keuze uit 2 standaard settings (2 voor een jongen en 2 voor een meisje). Dit pakket is wel inclusief een simpele maar mooie cake smash taart.
Pakket goud: Bij dit pakket wordt de cakesmash helemaal aangepast naar jullie wensen en ook is dit pakket inclusief een luxe cakesmash taart gemaakt naar wens!
Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

  Onze tarieven

  *Foto’s bijbestellen
  Foto per stuk pakket Brons: €19,95
  Foto per stuk pakket Zilver: €14,95
  Foto per stuk pakket Magical: €9,95

  Bel of mail ons voor een afspraak