Cake smash

Hoera! Jullie kleine prins of prinses is al bijna 1 jaar! Wat is de tijd voorbij gevlogen en omdat je nu al 1 jaar van jullie wondertje mag genieten moet dat gevierd worden met een: cake smash! Cakesmashes zijn helemaal van nu en wat is er nu leuker om dit ook te doen met jouw kleintje! De foto’s van de cakesmash zijn bijvoorbeeld super leuk om te gebruiken als uitnodiging!

Locatie

De cakesmashes worden gehouden in onze eigen studio

Wanneer boeken?

Boek zo snel mogelijk om verzekerd te zijn van een plekje voor de cakesmash!

Betaling

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een fotoshoot, leg je deze vast door een aanbetaling te doen van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot.

Levering foto’s

Na de fotoshoot zullen wij de mooiste foto’s voor jou selecteren. Deze foto's kan je bekijken in een online gallery waar je zelf het aantal favoriete foto's - afhankelijk van het door jou gekozen pakket- kan selecteren en downloaden in hoge kwaliteit. Wanneer je meer foto's wilt afnemen is dit mogelijk.

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit zonder logo

Binnen +/- 3 weken worden alle foto's geleverd.

Uitleg pakketten

Pakket brons: Bij dit pakket heb je geen keuze voor een setting en deze zal vrij standaard, maar wel heel feestelijk zijn; blauw voor een jongen, roze voor een meisje of de combinatie mint groen/goud. Ook dien je bij dit pakket zelf voor een taart te zorgen!
Pakket zilver: Bij dit pakket heb je keuze uit 2 standaard settings (2 voor een jongen en 2 voor een meisje). Dit pakket is wel inclusief een simpele maar mooie cake smash taart.
Pakket goud: Bij dit pakket wordt de cakesmash helemaal aangepast naar jullie wensen en ook is dit pakket inclusief een luxe cakesmash taart gemaakt naar wens!

Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

    Onze tarieven

    Bel of mail ons voor een afspraak