Dreamcapture’s magical dream shoot

Voor baby’s en kinderen is de Dreamcapture magical dream shoot mogelijk. Bij deze shoot zorgen wij voor een sprookjesachtige & magische sfeer en zullen wij meer tijd besteden aan de nabewerking hiervan. Ook is het mogelijk om een echte Prinses van “Storybook Princess” in te huren. Een Dreamcapture magical dream shoot adviseren wij om op locatie te doen. Het bos of strand zijn mooie locaties waarmee we een sprookjesachtige sfeer kunt creëren. Ook kun je gebruik maken van bijpassende accessoires. Bij deze shoot kan je denken aan een elfjes, engeltjes en prinsessen thema, maar wil je een fotoshoot in bijvoorbeeld; schoffie, bohemien of indianen stijl dan kan dat natuurlijk ook! Alles is mogelijk!

Magical Princess Shoot

Wil je een magische shoot met een echte Prinses van "Storybook Princess" boeken, dan kan dat! De shoot met een prinses zal altijd in omgeving Almere op een mooie locatie zijn. De shoot is exclusief prinsessen jurk/accessoires voor jouzelf of je kleintje, hier kan je eventueel zelf voor zorgen om het beeld compleet te maken!

Betaling

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een dream shoot, leg je deze vast door een aanbetaling te doen van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot.

Levering foto’s

Na de shoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jou selecteren waarna je zelf middels een online gallery de mogelijkheid hebt om deze te bekijken en jouw favorieten uit te kiezen. Na de bewerking kun je de foto's downloaden in hoge kwaliteit. Wanneer je meer foto's wilt afnemen is dit mogelijk.

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit zonder logo

Binnen +/- 3 weken worden alle foto's geleverd.

Laat je gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met je op.

  Onze tarieven

   

  Prinsessen shoot

  Princess

  299,95

  • 1 uur shoot tijd met een Storybook Princess naar keuze
  • Op locatie omgeving Almere
  • Extra Prinses + €70
  • 12 foto’s professioneel bewerkt in HR
  • Foto’s worden geleverd middels een online gallery
  • Inclusief reiskosten.

   

  Bel of mail ons voor een afspraak