Newborn shoot Barendrecht

U wilt een onvergetelijke Newbornshoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!


Bel nu direct 06-52145734

Newborn shoot Barendrecht

Zijn jullie op zoek naar een Newborn shoot Barendrecht fotografe die op een fijne, professionele, ongedwongen manier met een goed oog voor detail jouw puurste geluk vereeuwigd? Dan weet je zeker dat je bij Dreamcapture fotografie goed zit! Bij Newborn shoot Barendrechtzijn wij gespecialiseerd in het maken van mooie beelden van newborns en zwangerschappen, maar wil je een babyshoot, kinder, familie of thema shoot is dat natuurlijk ook mogelijk! Dreamcapture kenmerkt zich door haar dromerige foto’s met een mooie magische sfeer. Maar wil je zelf liever ongedwongen candid foto’s of een verjaardagshoot met leuk thema, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bij Newborn Barendrecht zorgen wij voor een ongedwongen sfeer waar jij je heel erg welkom voelt en waar we een leuke tijd beleven en mooie herinneringen maken. Dreamcapture Newborn fotoreportage Barendrecht creëert een dag om nooit te vergeten. Ook denkt Dreamcapture mee en staat open voor eigen ideeën zoals een thema shoot. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een mooie omgeving te creëren voor bijvoorbeeld een verjaardagsshoot!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Newborn fotografie Barendrecht

Bel nu direct 06-10676173

Newbornshoot Barendrecht

Allereerst; van harte gefeliciteerd met jullie (toekomstige) ouderschap! Wat een mooie en bijzondere tijd maken jullie nu mee en het zal alleen maar betekenisvoller worden. Straks ligt er een klein wondertje in jullie armen en het cliché dat de tijd voorbij vliegt is toch echt waar, voor je het weet zijn die lieve kleine teentjes, mooie mini neusje en lieve baby buikje verdwenen, het echte “baby” zijn is maar voor even en het newborn al helemaal. Daarom is er niets mooiers om deze wonderbaarlijke fase van een mensenleven vast te leggen door middel van een newborn shoot. De tastbare herinneringen van deze bijzondere tijd zijn ontzettend waardevol en Dreamcapture fotografeert dit met veel passie en liefde voor jullie in een uitgebreide newbornshoot vol geduld, creativiteit en passie.

Jouw fotograaf van newborn shoot Barendrecht

Mijn naam is Carolien en newborn fotograaf bij Dreamcapture fotografie. Mijn passie voor fotografie is al lange tijd aanwezig, maar de liefde voor is geboren na de geboorte van mijn zoontje. Wat is een nieuw leven toch magisch & mooi. In mijn stijl als fotograaf bij newbornshoot Barendrecht is veel van mijzelf terug te vinden, stiekem geloof ik nog steeds in sprookjes & magie, dat maakt mij een dromer, dit kan je zien in mijn portfolio, de sprookjesachtige beelden met een magische uitstraling is wat Dreamcapture echt kenmerkt. Het ontstaan van een pril nieuw leven tijdens de zwangerschap en de geboorte van een nieuw klein mensje fascineert mij en heeft naar mijn inziens iets magisch vandaar dat Dreamcapture zich hierin heeft gespecialiseerd.

Verscheidene opleidingen hebben er voor gezorgd dat ik echt weet waar ik mee bezig ben en over de juiste kennis beschik, ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om veilig te werken met een pasgeborene en hier ben ik dan ook bekwaam in. Bij Newbornshoot Barendrecht staan veiligheid, hygiëne, rust & geduld hoog aan het vaandel. Ook vind ik het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij.. Wees en voel je welkom bij Dreamcapture

Wanneer Newbornshoot Barendrecht?

Wanneer jullie graag een newbornshoot Barendrecht wilt boeken dan raad ik jullie aan dit zo vroeg mogelijk tijdens de zwangerschap te reserveren. Dit omdat Dreamcapture ruime tijd om de uitgerekende datum moet reserveren en wanneer je te laat boekt dan heb je kans dat er geen plek meer is. Dus wanneer wij een boeking binnen krijgen voor een newbornshoot nemen wij contact op voor het maken van de reservering. De reserveringskosten bedragen €50, nadat wij dit bedrag hebben ontvangen is de reservering bij Dreamcapture Definitief. Wanneer jullie kleintje is geboren neem je zo snel mogeljk contact op met Dreamcapture zodat wij een definitieve afspraak kunnen maken voor de newbornshoot Barendrecht.

De afspraak voor de shoot plannen wij het liefst wanneer jullie baby tussen de 12 en 21 dagen oud. De eerste 2 weken doen wij ook graag, maar we komen dan nog wel eens midden in de regeldagen en dat zou zonde zijn, we zien graag de kindjes rustig & ontspannen slapen zodat we makkelijk te werk kunnen gaan bij Dreamcapture.

Hoe werkt het bij Newbornshoot Barendrecht?

Dreamcapture komt bij jullie aan huis voor de newbornshoot , wij werken door heel het land of jullie kunnen naar onze studio komen. Wanneer wij bij jullie aan huis komen voor de newbornshoot nemen wij allerlei spullen mee en zullen deze installeren in jullie woonkamer. Dreamcapture zetten wij het liefst bij een grote raam zodat er mooi natuurlijk licht inval is daarom vraag ik jullie altijd voor de newborn shoot Barendrecht ruimte te maken in de kamer zodat we onze spullen goed kwijt kunnen. Wanneer jullie geen groot raam hebben, geef dit dan duidelijk van tevoren aan zodat wij hierop kunnen anticiperen.

Ook vragen wij om er voor te zorgen dat de kamer temperatuur tussen de 21 en 23 graden is, dit is een mooie en fijne temperatuur voor jullie pasgeborene. Bij aanvang zet Dreamcapture eerst alles klaar en zodra alles klaar staat, baby voldaan en gevoed is, kunnen we aan de slag met newbornshoot. De baby kan tussendoor altijd gevoed worden en als het kindje huilt, geen zorgen, wij weten precies hoe wij hiermee om moeten gaan..

Veiligheid en rust zijn voor ons het allerbelangrijkste voor jouw kindje en daarom zullen wij met uiterste zorg, voorzichtigheid en oplettendheid te werk gaan. Het is trouwens altijd mogelijk om de newborn met broertjes of zusjes te fotograferen!Bel Newborn shoot Barendrecht 06-10676173

Waar is Newbornshoot Barendrecht?

Dreamcapture werkt landelijk aan huis ook kan je voor een newborn shoot naar onze studio komen. Het is maar net wat jullie zelf fijner vinden, aan huis is in jullie eigen vertrouwde omgeving en vaak comfortabel, alles is bij de hand. Onze studio is natuurlijk ook op maat en gastvrij ingericht en ook alles is bij de hand. Jullie zijn van harte welkom in onze studio, worden gastvrij ontvangen met een drankje en jullie kunnen heerlijk genieten van jullie kleine wonder terwijl er foto’s worden gemaakt in de al van te voren klaargezette verschillende settings.

Accessoires bij Newbornshoot Barendrecht.

Dreamcapture werkt graag met veel accessoires. Voor een newbornshoot hebben we dan ook van alles in huis voor jongens en meisjes. Wanneer jullie een reservering maken neemt Dreamcapture contact met je op om jullie wensen te bespreken. Wat voor style willen jullie graag zien, welke kleuren? Willen jullie het baby’s ingewrapped zien of juist niet, zouden jullie echte geposeerde fine-art foto’s willen of meer lifestyle en niet geposeerd, het kan allemaal bij newbornshoot Barendrecht. Ook is het mogelijk om voorbeelden te sturen van foto’s die jullie mooi vinden.

Dreamcapture vind tevreden klanten belangrijk en zorgt ervoor dat de newbornshoot op maat wordt verzorgd. Het kan natuurlijk voorkomen dat bepaalde poses niet werken voor jullie kleintje, wij forceren daarom ook nooit. Als een kindje laat merken dat hij of zij iets niet fijn vindt dan stoppen wij ten alle tijden. Als we het hebben over verschillende accessoires dan kan je denken aan; mutsjes, haarbandjes, haarclipjes, mooie & romantische wraps, mooie broekjes, rompers, rokjes, jurkjes we hebben van alles in allerlei kleuren voor ieder is er wel iets passends tussen, iets wat helemaal bij jullie matched.

Ben je te laat met reserveren bij Newborn shoot Barendrecht?

Ben je al bevallen en zou je toch graag een newborn shoot willen doen? Dan is dat mogelijk, maar vaak lukt het niet om de newbornshoot Barendrecht te plannen binnen de 12 of 21 dagen wat wij graag zouden willen bij een newbornshoot , dit omdat er in alle waarschijnlijkheid geen plek meer zal zijn. Willen jullie alsnog een newborn shoot dan kan dit natuurlijk, jullie kindje wordt dan alleen wat later gefotografeerd. Houd er dan wel rekening mee dat jullie kindje ouder is dan de gemiddelde baby dit komt voor een Baby shoot Barendrecht.

Het kan daarom zo zijn dat jullie kindje al veel meer wakker is en minder slaapt. Wanneer jullie kindje meer wakker is, is jullie kindje moeilijker te “kneden” en daarom zullen geposeerde foto’s moeilijker gaan. Wanneer een kindje slaapt kunnen wij makkelijk een handje of beentje verleggen of het kindje een pose geven, wanneer een kindje wakker is lukt dit bijna niet! Maar het hoeft natuurlijk niet, ik heb wel eens een kindje van 8 weken gehad die heerlijk sliep tijden de shoot. Dus het kan wel, zeker wel, alleen ik kan geen garantie geven op de zogeheten “geposeerde” foto’s. De foto’s zullen dan wat anders uitpakken, uiteraard wel met accessoires naar wens!

Wat kost newborn shoot Barendrecht

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een newbornshoot , leg je deze vast door een aanbetaling te doen van €50,00. Het resterende bedrag wordt voor de newbornshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot. Een tikkie versturen kan ook!

Levering foto’s

Na de newbornshoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jouw selecteren en nabewerken. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geven wij daarom een minimum van 20 foto’s bij pakket zilver & goud, dit kunnen er ook meer zijn. Dit geldt bij een newborn shoot niet voor pakket brons. Bij pakket brons ontvang je de 8 mooiste professioneel bewerkt!

De foto’s die u toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de Newborn fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Woont u niet in Barendrecht maar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Bijvoorbeeld in Haarlem, Amsterdam, Nieuwegein, Almere, Lelystad, Bussum, Naarden, Muiderberg, Hilversum, Soest, Harderwijk, Zeist, Maartensdijk, Baarn, Bunschoten, Spakenburg,

Wij staan klaar voor uw Newbornshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.