Newborn shoot Leiden

U wilt een onvergetelijke Newborn shoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!

Bel nu direct 06-10676173

Newborn shoot Leiden

Een magisch en dromerig beeld van een werkelijke droom. Dat is wat Dreamcapture met alle liefde, passie en geduld voor jou vastlegd!

Zijn jullie op zoek naar een newborn shoot Leiden fotografe die op een fijne, professionele, ongedwongen manier met een goed oog voor detail jouw puurste geluk vereeuwigd? Dan weet je zeker dat je bij Dreamcapture fotografie goed zit! Bij Newborn shoot Leiden zijn wij gespecialiseerd in het maken van mooie beelden van newborns en zwangerschappen, maar wil je een babyshoot, kinder, familie of thema shoot is dat natuurlijk ook mogelijk! Dreamcapture kenmerkt zich door haar dromerige foto’s met een mooie magische sfeer. Maar wil je zelf liever ongedwongen candid foto’s of een verjaardagshoot met leuk thema, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Bij Newborn Leiden zorgen wij voor een ongedwongen sfeer waar jij je heel erg welkom voelt en waar we een leuke tijd beleven en mooie herinneringen maken. Dreamcapture Newborn fotoreportage Leiden creëert een dag om nooit te vergeten. Ook denkt Dreamcapture mee en staat open voor eigen ideeën zoals een thema shoot. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een mooie omgeving te creëren voor bijvoorbeeld een verjaardagsshoot!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Newborn fotografie Leiden

Bel nu direct 06-10676173

Afspraak Newborn shoot Leiden

Wanneer je ongeveer 20 weken zwanger bent het een goed idee om te reserveren voor een newborn shoot Leiden. Wanneer je contact opneemt met ons voor een boeking bespreken wij direct jullie wensen over de shoot en de stijl die jullie graag terug op de foto’s zouden willen zien. Wij zorgen dan voor de juiste aankleding en kleurenpalet tijdens de newborn shoot Leiden. De plekken voor een newbornshoot zijn vrij snel vol omdat er een ruime tijd gereserveerd moet worden, dus zorg dat je op tijd bent met het reserveren. Wanneer je een afspraak aanvraag hebt geplaatst houdt Dreamcapture fotografie ruimte rondom de jouw datum vrij zodat we een definitieve boeking kunnen plaatsen nadat jullie lieve kindje is geboren. Wanneer jullie baby’tje is geboren neem dan zo snel als het kan contact op met onze Newborn fotografe van Dreamcapture, voor het maken van de afspraak voor de newbornshoot Leiden. De newborn shoot Leiden doen wij het liefst binnen twee weken na de geboorte.

Waarom Newborn shoot Leiden binnen 14 dagen?

Waarom willen we graag een newborn shoot Leiden het liefst binnen 2 weken doen? Na veel ervaring met newbornshoots kan Dreamcapture zeggen dat het resultaat van de foto’s het mooist zal zijn binnen 14 dagen na de geboorte. Kleine baby’s nog erg veel slapen. Het is niet alleen mooier, fijner en handiger als ze slapen, het is voor ons als fotograaf ook makkelijker werken. Wanneer een baby lekker comfortabel slaapt tijdens een newborn shoot Leiden kunnen we beter en sneller werken en kan je makkelijk een handje of beentje even verplaatsen, of het kindje in “wrappen” voor een net wat mooiere pose. Het is vaak ook mooi als de baby de oogjes dicht heeft, dit geeft een echt dromerig beeld. Is het voor jullie onmogelijk om de newborn shoot Leiden te plannen binnen 14 dagen, maak je dan absoluut geen zorgen. Het resultaat kan echt net zo mooi en ontspannen zijn en er zijn ook baby’s die met 10 weken nog veel slapen en daarnaast biedt Newbornshoot Leiden altijd een passende oplossing en hebben wij –vanzelfsprekend- veel geduld.

Dag van de newborn fotoshoot Leiden

Wanneer de boeking voor de newbornshoot Leiden bij ons definitief is en bij jullie bekend is komen jullie op deze datum naar onze studio toe en worden jullie op een leuke manier ontvangen. Jullie kunnen rustig even bijkomen van de reis met koffie, thee of wat fris. Wanneer de baby gevoed moet worden dan kan dat natuurlijk ook, verschonen is geen probleem. Tijdens het fotograferen wisselen we van kleuren, achtergrond, kleding, accessoires en poses. Na de newborn fotoreportage Leiden ontvangen jullie een selectie foto’s binnen 3 weken. Wanneer ik aan huis kom voor de newbornshoot Leiden zal ik eerst alle attributen uitladen en begin ik met het opbouwen van alle spullen! Het liefst bouw ik deze op midden in de woonkamer. Dreamcapture fotografeert graag met mooi zacht en helder daglicht. Is er geen goede lichtinval? Geen zorgen, het komt allemaal goed. Het fijne van een newborn shoot op locatie is dat het lekker in jullie eigen omgeving zal zijn, zeker iets om over na te denken!

Newborn

Newborn baby’s kunnen nog niet goed – zoals elke nieuwe mama wel weet- eigen temperatuur te regelen. Dus hebben wij in de studio naast een verwarming een extra ventilator kacheltje die er voor zorgt dat jullie baby zich ontspannen voelt tijdens de newbornshoot Leiden, dit komt niet alleen door de warmte maar ook door het geluid wat er vanaf komt. Dreamcapture houdt altijd goed in de gaten of jullie kindje het niet te warm heeft. Fijn om te weten is dat Newborn shoot Leiden workshops heeft gevolgd over het werken met en de veiligheid ven newborns! Wanneer wij voor een newborn shoot Leiden bij jullie aan huis komen nemen wij de kachel mee. Ook vragen wij aan jullie om de kachel iets hoger te zetten -voornamelijk in de winter- zodat het warm aan voelt voor jullie lieve baby. Tussen de 21 en 23 graden is een mooie temperatuur. Tijdens de newbornshoot zal jullie baby op een grote zachte kussen liggen of in een soort mandje met een zachte vulling. Newborn shoot Leiden zorgt altijd voor een veilige plek voor jullie baby. Mama en papa mogen lekker in de omgeving blijven, zodat jullie kleintje jullie aanwezigheid merkt en voelt en zodat er geknuffeld kan worden wanneer jullie dit zouden willen. Tijdens de Newbornshoot Leiden vindt Dreamcapure rust en geduld voor jouw baby super belangrijk en wij zullen tijdens de newbornshoot daarom met uiterste zorg, veiligheid, oplettendheid en natuurlijk de rust te werk gaan.

Bel Newbornshoot Leiden 06-10676173

Betaling

Als je hebt besloten een afspraak te plaatsen voor een newbornshoot Leiden, doe je een aanbetaling van € 50,00 daarna is de reservering definitief. Voor het overige bedrag sturen wij een factuur of een tikkie of het kan natuurlijk contant worden voldaan op de dag van de newborn fotoshoot.

Levering foto’s

Wanneer de newbornshoot is geweest zullen wij met precisie,oog voor detail en zorg de mooiste foto’s selecteren en nabewerken. Dreamcapture neemt graag de tijd voor de nabewerking van foto’s, elk beeld wordt apart met passie bewerkt. Wij kunnen de selectie niet van te voren weten, maar reken op ongeveer 20 beelden bij pakket zilver & goud, dit zouden er ook meer kunnen zijn. Bij newborn shoot Leiden pakket brons ontvang je alleen de 8 mooiste professioneel nabewerkt in hoge resolutie!

De foto’s die u toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de Newbornshoot aan de slag gaan met het nabewerken van de selectie van de beelden. Ongeveer binnen drie weken krijg je alle beelden digitaal toegestuurd via een download link middels de mail. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Newbornshoot aan huis

Bij een newbornshoot bij jou thuis vragen wij een meerprijs van €150. Dit omdat wij voor een newborn shoot bij jou thuis een hele dag moeten rekenen in verband met het opzetten en afbreken van de achtergrond(en) en het in en uit laden van alle benodigde spullen!

Woont u niet in Leiden maar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Bijvoorbeeld in Gouda, Noordwijk, Voorschoten, Roelofarendsveen, Wassenaar, Sassenheim, Valkenburg, Leiderdorp, Warmond

Wij staan klaar voor uw Newbornshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.