Zwangerschapsshoot Utrecht

U wilt een onvergetelijke zwangerschapsshoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!

Bel nu direct 06-10676173Afspraak zwangerschapsshoot Utrecht

Allereerst; van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! De magie van een nieuw leven dat groeit in jou vastleggen als een sprookje, dat is wat Dreamcapture met veel plezier en liefde doet. Wil je een zwangerschapsshoot Utrecht op locatie dan vragen we om vroeg tijdens de zwangerschap contact op te nemen omdat je dan zeker bent van een plek. Wij zullen ook vragen naar je wensen en smaak.

Awardwinning fotograaf Utrecht

Voor jouw zwangerschapsshoot ben je bij Dreamcapture aan het juiste adres. Dreamcapture is een Awardwinning fotograaf en heeft maar liefst 11 internationale awards binnen mogen slepen. Samen zullen we er het allermooiste uithalen, zodat je blijvend trots kunt terugkijken op deze magische periode en deze belevenis! Ook voor een onvergetelijke newborn shoot zit je bij Dreamcapture helemaal goed!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Zwangerschaps fotografie Utrecht

Bel nu direct 06-10676173

Locatie zwangerschapsshoot Utrecht

Wil je een zwangerschapsshoot Utrecht kan dat op bij je thuis, in onze studio of op locatie. Onze voorkeur voor een zwangerschap fotoshoot Utrecht gaat uit naar fotograferen op locatie omdat een bos, het strand of duinen voorbeelden zijn van super mooie locaties voor een zwangerschaps reportage. Het voorstaande geeft vaak een hele mooie, net dat beetje extra sfeer aan de beelden wij voor je vastleggen! Studio foto’s geven ook weer de mogelijkheid tot het creatief spelen met licht wat weer mooie effecten geeft. Hou je meer van lifestyle gefotografeerd bij jullie thuis? Ook dit is mogelijk! Het ligt een beetje aan jouw smaak en de style die je graag zou willen zien, je mag kiezen! Wanneer je de zwangerschapsshoot Utrecht hebt geboekt bespreken we jouw wensen zullen wij – indien gewenst op locatie- een mooie locatie uitzoeken en eventuele accessoires.

Een voorbeeld van een mooie locatie voor een zwangerschapsshoot Utrecht is bijvoorbeeld een strand of bos. Het strand creëert een magische uitstraling wat mooi past bij de jurken die je kunt lenen bij Dreamcapture daarnaast geeft het bos geeft een hele warme sfeer, vooral in de herfst en lente kan je een zwangerschapsshoot heel mooi in een bos doen. Een zwangerschapsshoot in de studio bied ook hele mooie mogelijkheden, namelijk mooie fine-art beelden. Romantisch, zacht & kunstig!

Accessoires bij zwangerschapsshoot Utrecht

Wanneer je een zwangerschapsshoot Utrecht boekt is het vanaf pakket zilver inclusief accessoires, hierbij kan je denken aan prachtige zwangerschapsjurken, mooie sjaaltjes en haar accessoires. We bespreken samen jouw wensen zodat de zwangerschap wordt vastgelegd op een manier die bij jou past! Wanneer je een zwangerschapsshoot Utrecht pakket brons boekt raden wij je strak zittende kleding te vermijden zodat de zwangerschapsshoot Utrecht comfortabel kan verlopen wanneer je samen met je partner op de foto wilt en je hebt zwangerschap fotoshoot Utrecht pakket brons geboekt, dan adviseren wij om de kleding op elkaar af te stemmen bijvoorbeeld beide witte of zwarte kleding.

Kies je voor een zwangerschapsshoot Utrecht pakket zilver, bespreken we van te voren welke jurken je graag aan zou willen aan de hand daarvan kan je samen met je partner bekijken wat hij of zij het beste kan aan doen tijdens de zwangerschapsshoot Utrecht

Bel zwangerschapsshoot Utrecht 06-10676173

Wanneer boek je een zwangerschapsshoot Utrecht

Bij een zwangerschapsshoot Utrecht zeggen wij altijd; probeer een shoot te plannen bij tussen 33 en 35 weken zwangerschap omdat je buik dan mooi rond is en jij bent dan ook op je mooist! Probeer zo vroeg mogelijk tijdens je zwangerschap de shoot te boeken om verzekerd te zijn van een plekje. Wanneer je een zwangerschapsshoot Utrecht op locatie boekt, kan het natuurlijk voorkomen dat op de dag zelf de weersomstandigheden een zwangerschap fotoshoot niet toelaat. Omdat foto's op locatie een erg mooi resultaat geven zorgen we dat de zwangerschap fotoshoot Utrecht zo snel mogelijk een andere datum krijgt. Mocht je echt geen andere dag willen kunnen we altijd uitweiden naar de studio, wat wel een ander soort foto's oplevert maar net zo mooi, romantisch en magisch zal zijn! Wanneer je een zwangerschapsshoot combineert met een newborn shoot heeft Dreamcapture altijd een leuke aanbieding! Vraag naar de mogelijkheden!

Betaling zwangerschapsshoot Utrecht

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een zwangerschap fotoshoot, leg je deze vast door middel een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot, 

Levering foto’s

Na de newbornshoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jouw selecteren en nabewerken. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geven wij daarom een minimum van 15 foto's bij pakket brons en 20 foto’s bij pakket zilver & goud, dit kunnen er ook meer zijn. Dit geldt bij een newbornshoot niet voor pakket brons. Bij pakket brons ontvang je de 8 mooiste professioneel bewerkt!

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s

Woont u niet in Utrechtmaar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Wij staan klaar voor jouw zwangerschapsshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.