Zwangerschappshoot Haarlem

U wilt een onvergetelijke zwangerschapsshoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!

Bel nu direct 06-10676173Afspraak zwangerschapsshoot Haarlem

Om te beginnen; van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! De magie van een nieuw leven dat groeit in jou vastleggen als een sprookje, dat is wat Dreamcapture met veel plezier en liefde doet. Om zeker te zijn van een plek voor jouw zwangerschapsshoot op locatie in Haarlem, is het verstandig om al vroeg in de zwangerschap contact op te nemen. Op deze manier ben je verzekerd van een afspraak op het moment waarop jouw buik het mooiste uitkomt tijdens de zwangerschapsreportage.

Bekroonde fotograaf Haarlem

Voor jouw zwangerschapsshoot ben je bij Dreamcapture aan het juiste adres. Dreamcapture is een Awardwinning fotograaf en heeft maar liefst 11 internationale prijzen binnen mogen slepen. Samen zullen we er het allermooiste uithalen, zodat je blijvend trots kunt terugkijken op deze magische periode en deze belevenis. Ook voor een onvergetelijke newborn shoot zit je bij Dreamcapture helemaal goed!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Zwangerschaps fotografie Haarlem

Bel nu direct 06-10676173

Locatie zwangerschapsshoot Haarlem

Wil je een zwangerschapsshoot Haarlem dan kan dat bij je thuis, in onze studio of op locatie. Onze voorkeur voor een zwangerschapsreportage Haarlem gaat uit naar fotograferen in de buitenlucht. Het bos, het strand of de duinen zijn voorbeelden van super mooie locaties voor een zwangerschapsshoot. Het geeft vaak een hele mooie sfeer en net dat beetje extra aan de beelden die wij voor je vastleggen. Studiofoto’s geven daarentegen weer de mogelijkheid tot het creatief spelen met licht wat weer mooie effecten geeft. Hou je meer van lifestyle gefotografeerd bij jullie thuis? Ook dit is mogelijk. Het ligt een beetje aan jouw smaak en de stijl die je graag zou willen zien, de keuze is aan jou!

Zwangerschapsshoot Haarlem; Buiten of Binnen?

Wanneer je de zwangerschapsshoot Haarlem hebt geboekt bespreken we jouw wensen en zullen wij samen een mooie locatie uitzoeken en eventuele accessoires. Een voorbeeld van een mooie locatie voor een zwangerschapsreportage Haarlem is bijvoorbeeld een strand of bos. Het strand creëert een magische uitstraling hetgeen mooi past bij de jurken die je kunt lenen bij Dreamcapture. Het bos geeft een hele warme sfeer, vooral in de herfst en de lente, als de natuur ook op zijn mooist is. Een zwangerschapsshoot in de studio biedt echter ook hele mooie mogelijkheden, zoals mooie fine-art beelden.
Romantisch, zacht & kunstzinnig!

Accessoires bij zwangerschapsshoot Haarlem

Na boeking van de zwangerschapsreportage Haarlem bespreken we samen jouw wensen zodat de zwangerschap wordt vastgelegd op een manier die bij jou past. Dreamcapture heeft verschillende pakketten samengesteld waaruit je kan kiezen voor jouw ideale zwangerschapsshoot. Wanneer je voor zwangerschapsshoot Haarlem pakket Brons kiest en je samen met je partner op de foto wilt, dan adviseren wij om de kleding op elkaar af te stemmen, bijvoorbeeld beide witte of zwarte kleding. Let er ook op dat de kleding niet te strak zit, zodat de zwangerschapsreportage comfortabel kan verlopen. Kies je voor een zwangerschapsshoot Haarlem pakket Zilver, dan bespreken we van te voren welke jurken je graag aan zou willen, en aan de hand daarvan kan je samen met je partner bekijken wat hij of zij het beste kan aan doen tijdens de zwangerschapsshoot Haarlem.

Pakket Goud is vrijwel gelijk aan Pakket Zilver, met als verschil het aantal foto’s dat je krijgt toegestuurd. Wanneer je een zwangerschapsshoot Haarlem boekt is het vanaf pakket Zilver inclusief accessoires, hierbij kan je denken aan prachtige zwangerschapsjurken, mooie sjaaltjes en haar- accessoires. Dreamcapture biedt zelfs de mogelijkheid om je zwangerschapsreportage Haarlem na een aantal weken te laten volgen door een Newbornshoot Haarlem waarvoor een tweede afspraak gemaakt wordt op een later te bepalen tijdstip.

Bel zwangerschapsshoot Haarlem 06-10676173

Wanneer moet ik de zwangerschapsshoot Haarlem plannen?

Bij een zwangerschapsreportage Haarlem zeggen wij altijd; probeer een shoot te plannen bij tussen 33 en 35 weken zwangerschap omdat je buik dan mooi rond is en jij dan ook op je mooist bent. Probeer zo vroeg mogelijk tijdens je zwangerschap de shoot te boeken om verzekerd te zijn van een plekje. Wanneer je een zwangerschapsshoot Haarlem op locatie boekt, kan het natuurlijk voorkomen dat op de dag zelf de weersomstandigheden een zwangerschapsfotoshoot niet toelaten.

Omdat foto's op locatie een erg mooi resultaat geven zorgen we dat de zwangerschapsreportage Haarlem zo snel mogelijk alsnog kan worden geschoten. Mocht je echt geen andere dag willen kunnen we altijd uitwijken naar de studio, wat wel een ander soort foto's oplevert maar net zo mooi, romantisch en magisch zal zijn.

Hoe duur is een zwangerschapsshoot Haarlem; Hoe werkt de betaling?

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een zwangerschaps- fotoshoot, leg je deze vast door middel van een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot. 

Levering foto’s

Na de newbornshoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jouw selecteren en nabewerken. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geven wij daarom een minimum van 15 foto's bij pakket brons en 20 foto’s bij pakket zilver & goud, dit kunnen er ook meer zijn. Dit geldt bij een newbornshoot niet voor pakket brons. Bij pakket brons ontvang je de 8 mooiste professioneel bewerkt!

De foto’s die je toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s

Woont u niet in Haarlem maar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Bijvoorbeeld in Noordwijk, Leiden, Sassenheim, Amsterdam, Leiderdorp.

Wij staan klaar voor jouw zwangerschapsshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.