Eva-Lia 1 jaar
14 maart 2020
Bruiloft
14 maart 2020
 

Senn, Siem & Mees

Drukwerk

✨⚜️|Siem|⚜️✨

🌞31-03-17 Siem 15-05-17✨

Mijn nichtje Floor mocht een shoot van Dreamcapture weggeven via haar Instagram pagina. Een vrouw genaamd Eliza reageerde met een verdrietig verhaal, Eliza is haar zoontje Siem 6,5 week na de geboorte verloren, en wilde dolgraag een fotoshoot met haar 2 zonen Senn & Mees en had een bijzondere wens....

De wens om een foto te hebben van de 3 broers samen..✨

Het greep Floor zo aan dat ze er voor heeft gekozen Eliza de shoot aan te bieden. En ik was dankbaar dat ik dit mocht gaan doen..

Niet lang terug is Eliza met haar zonen Senn, Mees en een foto van Siem naar mijn studio gekomen. We hebben mooie foto's van de boys gemaakt; 2 heerlijke vrolijke & ondernemende mannetjes! Siem zou vast ook zo vrolijk geweest zijn...

Achteraf heeft mama Eliza wat (telefoon) foto's toegestuurd van haar prachtige engeltje Siem. Naast de foto's met een foto van Siem heb ik geprobeerd een zo realistisch mogelijke foto van de 3 broers samen te maken in Photoshop & jullie zien hieronder het resultaat..

Zo is Siem er toch bij....

Wat een bijzondere ervaring en wat ben ik dankbaar voor het vertrouwen en dat ik dit mocht doen...

Lieve Siem,
Veel te vroeg ben je een sprankelende ster aan de hemel geworden. Waak maar als een echte beschermengel over jouw lieve broers & ouders.. ✨Liefs,
Carolien
Dreamcapture