Newborn en veiligheid
27 mei 2019
JAXX
27 mei 2019

NEWBORN FOTOGRAFIE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

NEWBORN FOTOGRAFIE ALS CADEAU GEVEN! BEN JIJ OP ZOEK NAAR HET MEEST BIJZONDERE CADEAU VOOR EEN KERSVERS GEZIN? JE WIL GRAAG IETS KOSTBAARS, IETS DAT BLIJVEND IS EN VOORAL DAT TUSSEN AL DIE STAPELS CADEAUS JOUW CADEAU UITSPRINGT? GEEF DAN EEN NEWBORN FOTOSHOOT ALS CADEAU.

Een prachtig en uniek cadeau, vastgelegd door ons van Pure Newborn Fotografie. Dit heerlijke gezin zijn die bofkonten, zij kregen hun Newborn Sessie van hun vriendin cadeau, hoe prachtig is dit! Ik weet zeker dat dit cadeau hen hun leven lang bij zal blijven. Het is niet alleen een cadeau voor Mama, Papa en Broer maar ook voor de Newborn Baby. Na jaren zal hij nog terug kijken naar deze herinneringen, of bedenk je eens in dat hij straks zelf kindjes krijgt en dan met zijn kinderen terug kijkt naar hoe papa er vroeger uit zag. Want zo diep gaat Newborn Fotografie!

Wij leggen de periode in het leven vast voor wat komen gaat. Een Newborn Fotosessie cadeau geven daar maak je het gehele gezin levenslang gelukkig mee.

Wat algemene informatie; Je kan een kadobon geven met een eigen persoonlijke waarde, of je geeft de gehele Newborn Shoot cadeau. Wat we ook vaak zien is dat een Newborn Fotoshoot cadeau wordt gegeven tijdens een BabyShower. Een groep vriendinnen die met elkaar dit prachtige cadeau willen geven. Hoe mooi is dat.

Een kadobon kan voor jullie gemaakt worden, maar kan ook digitaal verzonden worden. Zo kan je hem zelf uitprinten en er iets persoonlijks leuks van maken. Wil je hem ophalen dan kan dat in onze daglicht studio in Almere. Wat we nodig hebben qua gegevens van de ontvanger is de naam en de uitgerekende datum. De uitgerekende datum hebben wij nodig om vast te zetten in onze agenda, omdat wij een maximum van 5 Newborn Sessie per week plannen is het belangrijk die datum vast te zetten. Natuurlijk weten we vooraf niet wanneer de baby geboren zal worden. Daarom houden wij er altijd rekening mee dat dit voor of na de uitgerekende datum zal zijn.