Newborn fotografie
27 mei 2019

NEWBORN FOTOGRAFIE IS EEN OPKOMENDE TREND IN NEDERLAND, DAAROM VINDEN WIJ HET PRETTIG U ALS OUDER TE INFORMEREN OVER NEWBORN SAFETY.

Omdat er veel nieuwe Newborn fotografen beginnen en de populariteit voor Newborn fotografie enorm groeit in Nederland is het goed om u als ouder te laten informeren. Veel van de nieuwe fotografen en ook ouders zijn zich niet bewust van het gevaar bij newborn fotografie.

Ben je “aankomend” ouder en denk je eraan om een newborn reportage te laten maken, neem dan even de tijd om jezelf in te lezen over onderstaande regels. Als ouder is het net zo belangrijk om op de hoogte te zijn van bepaalde regels rondom Newborn Fotografie als de newbornfotograaf zelf. Zo weet je als ouders wat je kan verwachten van de fotograaf en waarop moet worden geldt tijdens een newborn reportage.

Om de Safety van de newborn bij sommige poses te kunnen garanderen, zal er gewerkt moeten worden met composite images. Een composite image is eigenlijk het samenvoegen van 2 of meer foto`s tot één eigen beeld, niet iedere beginnende fotograaf heeft zich hierin verdiept. Wees kritisch, het is je meest dierbaarste bezit.