Zwangerschapsshoot Sliedrecht

U wilt een onvergetelijke zwangerschapsshoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!


Bel nu direct 06-10676173Zwangerschapsshoot Sliedrecht

Een werkelijke droom vastleggen als een magisch beeld, dat is wat zwangerschapsshoot Sliedrecht graag wilt en met liefde doet.

Als je op zoek bent naar een fotograaf die geluk in zijn puurste vorm kan vastleggen ben je bij Dreamcapture fotografie aan het goede adres. Bij zwangerschapsshoot Sliedrecht zijn wij gespecialiseerd in newborn en zwangerschapsfotografie, maar ook voor babyshoots, kinder- en familieshoots kan je bij ons terecht. Dreamcapture creëert graag een dromerig en sprookjesachtig beeld, kortom: een magisch beeld. Maar ook cake smash en spontane fotografie in de breedste zin van het woord is mogelijk. Zwangerschapsshoot Sliedrecht zorgt voor een ongedwongen, ontspannen sfeer waar ruimte is voor lachen en plezier. Dreamcapture creëert sfeer waar jij je prettig bij voelt, omdat wij dit heel erg belangrijk vinden. Ook staan we open voor eigen wensen, ideeën of kunnen we samen een gave setting creëren voor bijvoorbeeld een verjaardagsshoot!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Zwangerschaps fotografie Sliedrecht

Bel nu direct 06-10676173

Afspraak zwangerschapsshoot Sliedrecht

Allereerst; van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! De magie van een nieuw leven dat groeit in jou vastleggen als een sprookje, dat is wat Dreamcapture met veel plezier en liefde doet. Wil je een zwangerschapsshoot Sliedrecht op locatie dan vragen we om vroeg tijdens de zwangerschap contact op te nemen omdat je dan zeker bent van een plek. Wij zullen ook vragen naar je wensen en smaak.

Locatie zwangerschapsshoot Sliedrecht

Wil je een zwangerschapsshoot Sliedrecht dan kan dat op bij je thuis, in onze studio of op locatie. Onze voorkeur voor een zwangerschap fotoshoot Sliedrecht gaat uit naar fotograferen op locatie omdat een bos, het strand of duinen voorbeelden zijn van super mooie locaties voor een zwangerschaps reportage. Het voorstaande geeft vaak een hele mooie, net dat beetje extra sfeer aan de beelden wij voor je vastleggen! Studio foto’s geven ook weer de mogelijkheid tot het creatief spelen met licht wat weer mooie effecten geeft. Hou je meer van lifestyle gefotografeerd bij jullie thuis? Ook dit is mogelijk! Het ligt een beetje aan jouw smaak en de style die je graag zou willen zien, je mag kiezen!

Wanneer je de zwangerschapsshoot Sliedrecht hebt geboekt bespreken we jouw wensen zullen wij – indien gewenst op locatie- een mooie locatie uitzoeken en eventuele accessoires. Een voorbeeld van een mooie locatie voor een zwangerschapsshoot Sliedrecht is bijvoorbeeld een strand of bos. Het strand creëert een magische uitstraling wat mooi past bij de jurken die je kunt lenen bij Dreamcapture daarnaast geeft het bos geeft een hele warme sfeer, vooral in de herfst en lente kan je een zwangerschapsshoot heel mooi in een bos doen.

Accessoires bij zwangerschapsshoot Sliedrecht

Wanneer je een zwangerschapsshoot Sliedrecht boekt is het vanaf pakket zilver inclusief accessoires, hierbij kan je denken aan prachtige zwangerschapsjurken, mooie sjaaltjes en haar accessoires. We bespreken samen jouw wensen zodat de zwangerschap wordt vastgelegd op een manier die bij jou past! Wanneer je een zwangerschapsshoot Sliedrecht pakket brons boekt raden wij je strak zittende kleding te vermijden zodat de zwangerschapsshoot Sliedrecht comfortabel kan verlopen wanneer je samen met je partner op de foto wilt en je hebt zwangerschap fotoshoot Sliedrecht pakket brons geboekt, dan adviseren wij om de kleding op elkaar af te stemmen bijvoorbeeld beide witte of zwarte kleding. Kies je voor een zwangerschapsshoot Sliedrecht pakket zilver, bespreken we van te voren welke jurken je graag aan zou willen aan de hand daarvan kan je samen met je partner bekijken wat hij of zij het beste kan aan doen tijdens de zwangerschapsshoot Sliedrecht

Wanneer boek je een zwangerschappshoot Sliedrecht

Bij een zwangershapsshoot Sliedrecht zeggen wij altijd; probeer een shoot te plannen bij tussen 33 en 35 weken zwangerschap omdat je buik dan mooi rond is en jij bent dan ook op je mooist! Probeer zo vroeg mogelijk tijdens je zwangerschap de shoot te boeken om verzekerd te zijn van een plekje, wanneer je een zwangerschapsshoot Sliedrecht op locatie boekt, kan het natuurlijk voorkomen dat op de dag zelf de weersomstandigheden een zwangerschap fotoshoot niet toelaat. Omdat foto's op locatie een erg mooi resultaat geven zorgen we dat de zwangerschap fotoshoot Sliedrecht zo snel mogelijk een andere datum krijgt. Mocht je echt geen andere dag willen kunnen we altijd uitweiden naar de studio, wat wel een ander soort foto's oplevert maar net zo mooi en magisch kan zijn!

Betaling zwangerschappshoot Sliedrecht

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een zwangerschap fotoshoot, leg je deze vast doormiddel een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot, pinnen of een tikkie versturen kan ook!

Bel zwangerschapsshoot Sliedrecht 06-10676173

Levering foto’s

Na de zwangerschapsshoot Sliedrecht zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jouw selecteren en nabewerken. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geven wij daarom een minimum van 20 foto’s bij pakket zilver & goud, echter kunnen er ook meer zijn. Dit geldt bij een zwangerschapsshoot niet voor pakket brons. Bij pakket brons ontvang je namelijk de 15 mooiste professioneel bewerkt!

De foto’s die u toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de zwangerschap fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Woont u niet in Sliedrecht maar daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Bijvoorbeeld in Lelystad, Huizen, Hilversum, Muiden, Laren, Utrecht, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Dordrecht, Amstelveen, Zaandam, Haarlem  en omstreken

Wij staan klaar voor jouw zwangerschapsshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.