Zwangerschappshoot Sassenheim

U wilt een onvergetelijke zwangerschapsshoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!

Bel nu direct 06-10676173Zwangerschapsshoot Sassenheim

Een werkelijke droom vastleggen als een magisch beeld, dat is wat zwangerschapsshoot Sassenheim graag wilt en met liefde doet.

Als je op zoek bent naar een fotograaf die (pril) geluk in zijn puurste vorm kan vastleggen ben je bij Dreamcapture fotografie aan het goede adres. Bij zwangerschapsshoot Sassenheim zijn wij gespecialiseerd in newborn en zwangerschapsfotografie, maar ook voor babyshoots, kinder- en familieshoots kan je bij ons terecht. Dreamcapture creëert graag een dromerig en sprookjesachtig beeld, kortom: een magisch beeld. Maar ook cake smash en spontane fotografie in de breedste zin van het woord is mogelijk. Zwangerschapsshoot Sassenheim zorgt voor een ongedwongen, ontspannen sfeer waar ruimte is voor lachen en plezier. Dreamcapture creëert sfeer waar jij je prettig bij voelt, omdat wij dit heel erg belangrijk vinden. Ook staan we open voor eigen wensen, ideeën of kunnen we samen een gave setting creëren voor bijvoorbeeld een verjaardagsshoot!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Zwangerschaps fotografie Sassenheim

Bel nu direct 06-10676173

Afspraak zwangerschapsshoot Sassenheim

Allereerst; van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! De magie van een pril leven dat groeit in jouw buik vastleggen als een schilderij, een magisch beeld dat is wat Dreamcapture met veel passie en liefde voor jullie wilt doen!

Locatie zwangerschapsshoot Sassenheim

Als je een zwangerschapsshoot Sassenheim wilt dan kan dat op bij jullie aan huis in de vorm van lifestyle in onze studio of op een locatie. Dreamcapture fotografeert het allerliefst een zwangerschapsshoot Sassenheim op locatie. Een bos, het strand, in de duinen of heide zijn voorbeelden van super locaties voor een zwangerschapsshoot Sassenheim, het voorstaande geeft vaak een prachtige, net dat beetje extra natuurlijke sfeer aan de beelden wij voor jullie vastleggen! Denk bijvoorbeeld ook eens aan een zwangerschapsreportage midden in een historisch stadsdeel, dit kan ook ontzettend gaaf zijn.

Foto’s gemaakt in de studio geven weer vaak de mogelijkheid tot het creatief spelen met lichtbronnen wat voor mooie & zachte effecten zorgt maar houd je meer van lifestyle, gefotografeerd bij jullie thuis? Dan komen we bij jou thuis en zorgen wij voor een ongedwongen, allerdaagse en spontane shoot in jullie vertrouwde omgeving. Het ligt een beetje aan de style die je graag op de zwangerschapsshoot Sassenheim beelden zou willen zien bovenalles; keuze is aan jullie! Wanneer jullie de shoot hebben gereserveerd bespreken we jouw/jullie wensen en zullen wij – indien gewenst op locatie- een mooie locatie uitzoeken en de eventuele accessoires.

Accessoires bij zwangerschapsshoot Sassenheim

Wanneer je een zwangerschapsshoot Sassenheim reserveert is het vanaf pakket zilver inclusief onze accessoires daarbij kan je denken aan prachtige, zwierige en romantische zwangerschapsjurken, mooie omslagdoeken en natuurlijk haar accessoires/bandjes. We bespreken samen jullie ideeën zodat de zwangerschap wordt vastgelegd op een manier die helemaal bij jullie past!

Wanneer je een zwangerschapsshoot Sassenheim pakket brons boekt raden wij je aan om strak zittende kleding niet aan te trekken zodat de zwangerschapsshoot Waddinxveen comfortabel en ontspannen kan verlopen. Wanneer je samen jouw man of vrouw op de foto wilt en je hebt het zwangerschap fotoshoot Sassenheim pakket brons gereserveerd dan adviseren wij om de kleding op elkaar af te stemmen, voor een mooie harmonie bovendien geeft het een rustig beeld. Je kunt bijvoorbeeld denken aan om beide witte of zwarte kleding aan te trekken of gewoon iets wat mooi matched! Het hoeft natuurlijk niet, het moet wel bij jullie passen!


Kies je voor het zwangerschapsshoot Sassenheim pakket zilver dan bespreken we van te voren welke prachtige zwangerschapsjurken je graag aan zou willen tijdens de zwangerschapsshoot Sassenheim aan de hand daarvan kan je samen met je partner bespreken en bekijken wat hij of zij het beste kan aan kan trekken tijdens de shoot in Sassenheim.

Wanneer boek je een zwangerschappshoot Sassenheim

Bij een zwangershapsshoot Sassenheim zeggen wij: probeer deze te plannen tussen 33 en 35 weken zwangerschap. Rond deze tijd is je buik mooi, aanwezig en jij als toekomstige mama bent dan ook op je allermooist! Probeer tijdens je zwangerschap zo vroeg mogelijk de fotoshoot te boeken om verzekerd te zijn van een plek dus rond 20 weken reserveren is helemaal goed. Wanneer je een zwangerschapsshoot Sassenheim op locatie boekt, kan het gebeuren dat op de dag zelf de weersomstandigheden niet meezitten waardoor de zwangerschap fotoshoot niet door kan gaan. Omdat het fotograferen op locatie ook erg mooie resultaat geeft zorgen we ervoor dat de zwangerschapsshoot Sassenheim zo snel mogelijk een andere datum gepland wordt. Mocht je echt geen andere dag willen dan kunnen we altijd er voor kiezen om foto’s te maken in onze studio, dit levert wel ander soort foto’s op maar desondanks net zo mooi en prachtig!

Betaling zwangerschappshoot Sassenheim

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een zwangerschap fotoshoot, leg je deze vast door middel van een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot. 

Bel zwangerschapsshoot Sassenheim 06-10676173

Levering foto’s

Na de zwangerschapsshoot Sassenheim zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) meest mooie foto’s voor jouw selecteren en bewerken. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het allermooiste zijn geven wij daarom een minimum van 20 foto’s bij pakket zilver & goud, echter kunnen het er ook meer zijn. Dit geldt bij een zwangerschapsshoot Sassenheim niet voor pakket brons. Bij pakket brons ontvang je namelijk de 15 mooiste professioneel bewerkt!

De foto’s die u toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de zwangerschaps fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Woont u niet in Sassenheim maar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Bijvoorbeeld in Zoeterwoude, Leiden, Katwijk, Warmond, Valkenburg, Rijnsburg.

Wij staan klaar voor jouw zwangerschapsshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.