Zwangerschappshoot Katwijk

U wilt een onvergetelijke zwangerschapsshoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!

Bel nu direct 06-10676173Zwangerschapsshoot Katwijk

Een werkelijke droom vastleggen als een magisch beeld, dat is wat zwangerschapsshoot Katwijk graag wilt en met liefde doet.

Als je op zoek bent naar een fotograaf die (pril) geluk in zijn puurste vorm kan vastleggen ben je bij Dreamcapture fotografie aan het goede adres. Bij zwangerschapsshoot Katwijk zijn wij gespecialiseerd in newborn en zwangerschapsfotografie, maar ook voor babyshoots, kinder- en familieshoots kan je bij ons terecht. Dreamcapture creëert graag een dromerig en sprookjesachtig beeld, kortom: een magisch beeld. Maar ook cake smash en spontane fotografie in de breedste zin van het woord is mogelijk. Zwangerschapsshoot Katwijk zorgt voor een ongedwongen, ontspannen sfeer waar ruimte is voor lachen en plezier. Dreamcapture creëert sfeer waar jij je prettig bij voelt, omdat wij dit heel erg belangrijk vinden. Ook staan we open voor eigen wensen, ideeën of kunnen we samen een gave setting creëren voor bijvoorbeeld een verjaardagsshoot!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Zwangerschaps fotografie Katwijk

Bel nu direct 06-10676173

Afspraak zwangerschapsshoot Katwijk

Allereerst; van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! De magie van een pril leven dat groeit in jouw lichaam vastleggen als een werkelijk sprookje, dat is wat Dreamcapture met veel passie en liefde doet.

Locatie zwangerschapsshoot Katwijk

Als je een zwangerschapsshoot Katwijk wilt dan kan dat op bij jullie thuis (lifestyle), in onze studio of op locatie. Dreamcapture heeft de voorkeur voor een mooie zwangerschapsshoot Katwijk op locatie. Een bos, het strand, duinen, heide of een park zijn voorbeelden van mooie locaties voor een zwangerschapsshoot Voorschoten. Het voorstaande geeft vaak een hele mooie, net dat beetje extra sfeer aan de beelden wij voor je vastleggen! Zelfs midden in een stad bijvoorbeeld historisch Katwijk kan heel gaaf zijn! Studio foto’s geven weer vaak de mogelijkheid tot het creatief spelen met licht wat mooie, zachte effecten geeft.

Houd je meer van lifestyle gefotografeerd bij jullie thuis? Lekker ongedwongen en spontaan? Ook dit is mogelijk! Het ligt een beetje aan jullie smaak en de style die je graag op zwangerschapsshoot Katwijk beelden zou willen zien, jullie mogen kiezen! Wanneer jullie de shoot hebben geboekt bespreken we jouw/jullie wensen en zullen wij – indien gewenst op locatie- een mooie locatie uitzoeken en eventuele accessoires.

Accessoires bij zwangerschapsshoot Katwijk

Wanneer je een zwangerschapsshoot Katwijk boekt is het vanaf pakket zilver inclusief accessoires, hierbij kan je denken aan prachtige zwangerschapsjurken, mooie sjaaltjes en haar accessoires. We bespreken samen jouw wensen zodat de zwangerschap wordt vastgelegd op een manier die bij jou past! Dreamcapture heeft verschillende jurken, voor ieder wat wils en voor ieder iets passends.

Wanneer je een zwangerschapsshoot Katwijk boekt is het vanaf pakket zilver inclusief accessoires. Denk aan prachtige zwangerschapsjurken, mooie shawls en haar accessoires/bandjes. We bespreken samen jullie wensen zodat de zwangerschap wordt vastgelegd op een manier die bij jullie past!

Wanneer je een zwangerschapsshoot Katwijk pakket brons reserveert raden wij je aan strak zittende kleding te vermijden zodat de zwangerschapsshoot Katwijk comfortabel kan verlopen. Wanneer je samen jouw man of vrouw op de foto wilt en je hebt het zwangerschap fotoshoot Katwijk pakket brons geboekt dan adviseren wij om de kleding op elkaar af te stemmen. Denk aan; beide witte, zwarte kleding of gewoon iets wat mooi matched! Kies je voor een zwangerschapsshoot Katwijk pakket zilver, bespreken we van te voren welke prachtige zwangerschapsjurken je graag aan zou willen tijdens de zwangerschapsshoot Katwijk aan de hand daarvan kan je samen met je partner bekijken wat hij of zij het beste kan aan kan trekken tijdens de zwangerschapsshoot Katwijk.

Wanneer boek je een zwangerschappshoot Katwijk

Bij een zwangershapsshoot Katwijk zeggen wij altijd; probeer een zwangerschappsshoot Katwijk te plannen bij tussen 33 en 35 weken zwangerschap. Rond deze tijd is je buik mooi rond en jij -als zwangere vrouw- bent dan ook op je mooist! Probeer zo vroeg mogelijk tijdens je zwangerschap de fotoshoot te boeken om verzekerd te zijn van een plekje. Wanneer je een zwangerschapsshoot Katwijk op locatie boekt, kan het natuurlijk voorkomen dat op de dag zelf het ontzettend hard regen of waait waardoor de zwangerschap fotoshoot niet door kan gaan. Omdat foto's op locatie een erg mooi resultaat geven zorgen we dat de zwangerschapsshoot Katwijk zo snel mogelijk een andere datum krijgt. Mocht je echt geen andere dag willen kunnen we altijd uitweiden naar onze studio, die levert wel ander soort foto’s op maar kan net zo mooi en magisch zijn!

Betaling zwangerschappshoot Katwijk

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een zwangerschap fotoshoot, leg je deze vast middels een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag wordt voor de fotoshoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoshoot. 

Bel zwangerschapsshoot Katwijk 06-10676173

Levering foto’s

Na de zwangerschapsshoot Katwijk zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) meest mooie foto’s voor jouw selecteren en editen. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het allermooiste zijn geven wij daarom een minimum van 20 foto’s bij pakket zilver & goud, echter kunnen het er ook meer zijn. Dit geldt bij een zwangerschapsshoot Katwijk niet voor pakket brons. Bij pakket brons ontvang je namelijk de 15 mooiste professioneel bewerkt!

De foto’s die u toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de zwangerschaps fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Woont u niet in Katwijk maar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Bijvoorbeeld in Zoeterwoude, Leiden, Voorschoten, Warmond, Valkenburg, Rijnsburg.

Wij staan klaar voor jouw zwangerschapsshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.