Newborn shoot Warmond

U wilt een onvergetelijke Newborn shoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!

Bel nu direct 06-10676173

Wil jij een Newborn shoot in Warmond?

Een pure droom vastleggen als een sprookjesachtig beeld, dat is wat Newborn shoot Warmond met heel veel liefde doet.

Ben je op zoek naar een fotograaf die een droom in zijn puurste vorm kan fotograferen, dan ben je bij Dreamcapture fotografie aan het juiste adres. Bij Newborn shoot Warmond zijn wij kundig in het fotograferen van newborn en zwangerschapsfotografie, maar ook voor babyshoots, kinder- en familieshoots kan je bij ons terecht. Dreamcapture creëert graag een magisch en dromerig beeld, kortom: een sprookjesachtig beeld. Maar ook voor cake smash fotografie en spontane familiefoto's in de breedste zin van het woord is mogelijk. Newborn Warmond zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer waar alle ruimte is voor plezier en spontaniteit. Wij creëren een sfeer waar jij je prettig bij voelt. Ook staat Dreamcapture open voor eigen creaties en ideeën of kunnen we samen een mooie setting toveren voor bijvoorbeeld een birthdayshoot!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Newborn fotografie Warmond

Bel nu direct 06-10676173

Maak nu een afspraak voor Newborn shoot Warmond

Als je een Newbornshoot wilt dan vragen we om bij 20 weken zwangerschap contact op te nemen. Wij vragen naar je wensen en smaak stemmen daar de accessoires op af. Newborn fotografie Warmond zal accessoires naar wens selecteren en klaarzetten of mee brengen naar locatie, wij zullen deze gebruiken tijdens de newbornshoot. Dreamcapture reserveert na jouw boeking tijd rondom de uitgerekende datum tijd. Nadat jullie kindje is geboren kan je contact opnemen en plannen we een afspraak in voor de Newborn fotografe Warmond. Graag binnen 14 dagen, daar het om een newbornshoot gaat.

Een Newbornshoot Warmond doen we graag binnen 14 dagen?

In deze periode bezit jouw baby nog echt die Newborn Look en slapen de meeste baby’s nog erg veel. Het voorstaande resulteert in mooie beelden! Na 2 weken zijn ze vaak meer wakker en zullen ze ook meer bewegen waardoor naast het fotograferen het poseren en wrappen minder makkelijker gaat. Dit is niet altijd. Newbornshoot Warmond zorgt altijd voor een passende oplossing

Tijdens de newborn fotoschoot Warmond

Wanneer de afspraak hebben ontvangen wij jullie in onze studio om komen wij bij jou thuis. Newbornshoot Warmond zal alle materialen meenemen die wij nodig hebben tijdens de shoot. Jullie worden gastvrij ontvangen in onze studio en kunnen even relaxen met een koude of warme drank. Wanneer wij bij jou thuis komen beginnen wij met het uitladen van de spullen en zetten wij onze ministudio op bij het grootste raam in de woonkamer voor het mooiste licht. Wanneer je zelf het idee hebt dat er geen voldoende lichtinval aanwezig is, maakt je vooral geen zorgen, wij weten dit goed op te lossen! In de tijd dat we bij jou thuis de ministudio aan het opbouwen zijn kan je jouw baby nog voeden zodat jouw kleintje voldaan is als we gaat starten met de newbornshoot. Dit is natuurlijk ook mogelijk in onze studio! In de studio kunnen jij een je partner ontspannen terwijl ik aan het fotograferen ben. Geniet vooral van dit onvergetelijke moment.

Een Newborn baby

Newborn baby’s kunnen als ze net geboren zijn nog niet goed zelf de temperatuur reguleren. Wij hebben ten alle tijden een ventilatorkachel aan staan babu geen kou zal vatten en het lekker warm heeft. Wij zullen vragen om op de dag van de fotoshoot aan huis de kachel hoger te zetten in een warme kamer voelt de baby zich het fijnst. Hier zullen wij ook in de studio voor zorgen. Jouw baby zal tijdens de foto Newbornshoot Warmond op een grote zitzak liggen. Je mag altijd lekker in de buurt blijven zodat je jouw kleintje kan knuffelen wanneer jullie dit willen.

Als jouw kindje tijdens de Newbornshoot fotografie Warmond zijn of haar behoefte doet zonder luier (dit doen wij regelmatig) dan is dat geen probleem! Als jouw kleintje honger heeft nemen wij ook gewoon pauze. Rust vinden wij voor jouw kindje heel erg belangrijk zullen daarom met uiterste zorg, veiligheid en oplettendheid te werk gaan. Broertjes en zusjes kunnen ook altijd op de foto! .

Bel Newbornshoot Warmond 06-10676173

Hoe kan ik betalen?

Als je hebt besloten te reserveren voor een newbornshoot, doe je een aanbetaling van €50,00 daarna is de reservering definitief. Het resterende bedrag kan worden overgemaakt of contant worden voldaan op de dag van de newborn fotoshoot Warmond. Ook is het mogelijk om een tikkie te versturen.

Levering foto’s

Na de newbornshoot zullen wij de met zorg geselecteerde mooiste foto’s nabewerken. Wij kunnen de selectie van te voren niet precies weten, maar ongeveer 20 foto’s bij pakket zilver & goud, dit kunnen er ook meer zijn. Bij newbornshoot pakket brons ontvang je de 8 mooiste professioneel bewerkt in hoge resolutie!

De levering van foto's:

1. In HD kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met Dreamcapture logo
4. Inclusief USB-stick*

Newbornshoot aan huis

Bij een newbornshoot aan huis vragen wij een meerprijs van €150 + de reiskosten hieronder beschreven. Dit omdat wij voor een newbornshoot aan huis een hele dag moeten rekenen in verband met het opzetten en afbreken van de mini studio en het in en uit laden van alle spullen!

Wij zullen na de Newborn fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd.
*USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Woont u niet in Warmond maar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Bijvoorbeeld in Zoeterwoude, Zoetermeer, Voorschoten, Warmond, Valkenburg, Leiden.

Wij staan klaar voor uw Newbornshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.