Newborn shoot Breukelen

U wilt een onvergetelijke Newborn shoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!


Bel nu direct 06-10676173

Boek een Newborn shoot in Breukelen

Een pure droom vastleggen als een sprookjesachtig beeld, dat is wat newbornshoot Breukelen met heel veel liefde doet.

Een magisch beeld van een pure droom. Dat is wat Dreamcapture met alle liefde en plezier voor jou vastlegd! Ben je op zoek naar een fotograaf die op een relaxte, professionele manier met oog voor detail jouw mooiste dromen vereeuwigd? Dan ben je bij Dreamcapture fotografie aan het juiste adres. Bij newborn shoot Breukelen zijn wij zeer gespecialiseerd in het vastleggen van newborn en zwangerschapsfotografie, maar ook voor babyshoots, kinder- en familieshoots kan je bij ons terecht. Dreamcapture creëert graag een magisch en dromerig beeld, kortom: een sprookjesachtig beeld. Maar ook voor cake smash is dat bij Dreamcapture fotografie ook mogelijk!

Dreamcapture fotografie kenmerkt zich door haar dromerige beelden met een sprookjesachtige sfeer. Maar wil je zelf liever gewone leuk spontane beelden of een leuke thema cake smash? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Bij newbornshoot Breukelen zorgen wij voor een gastvrije en gezellige sfeer, waar we lachen en een leuke tijd beleven. Dreamcapture creëert graag een sfeer wat jij je prettig bij voelt. Dreamcapture denkt graag met je mee en staat op voor eigen ideeën en wensen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld samen een vette setting ontwerpen voor bijvoorbeeld een birthday shoot!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Newborn shoot Breukelen

Bel nu direct 06-10676173

Reserveer nu een Newborn shoot Breukelen

Wanneer je 20 weken zwanger bent raden wij bij Dreamcapture fotografie aan om te reserveren voor een newborn shoot Breukelen . Wanneer je contact opneemt met Dreamcapture fotografie voor een reservering bespreken wij direct jullie wensen en de stijl die jullie graag op de beelden willen zien. Wij zorgen dan voor de juiste accessoires en kleuren tijdens de newborn shoot . De plekjes voor een newborn shoot gaan vrij snel, dus zorg dat je op tijd bent met het reserveren. Wanneer jullie een reservering hebben geplaatst houdt Dreamcapture fotografie ruimte rondom de uitgerekende datum vrij zodat we een definitieve afspraak kunnen plannen nadat jullie kindje geboren is. Wanneer jullie kindje geboren is neem dan zo snel mogelijk contact op met onze Newborn fotografe. Voor het plannen van de definitieve afspraak bij Dreamcapture fotografie voor de newbornshoot Breukelen . De shoot plannen wij het liefst in na 14 dagen na de geboorte.

Een newborn shoot Breukelen het liefst binnen 2 weken.

Waarom plannen we een newborn shoot Breukelen het liefst binnen 14 dagen? Na ruime ervaring met newborn shoot Breukelen kan Dreamcapture zeggen dat het eindresultaat het mooist zal zijn binnen 14 dagen na geboorte. Dit omdat babys’s nog veel slapen als ze zo klein zijn. Het is niet alleen vaak mooier en beter als ze slapen, het is voor ons als fotograaf ook makkelijker werken. Wanneer een baby goed slaapt tijdens een fotoshoot kunnen we makkelijker werken en kan je makkelijker een handje of beentje even verplaatsen voor een net wat mooier beeld! Is het niet mogelijk om de shoot te plannen binnen 14 dagen, maak je dan geen zorgen. Het resultaat kan net zo mooi zijn en er zijn ook baby’s die met 2 maanden nog veel slapen en daarnaast biedt newborn shoot Breukelen altijd een passende oplossing!

Het is zover, jullie newborn shoot in Breukelen .

Wanneer de definitieve afspraak voor de fotoshoot bij ons en jullie bekend is komen jullie op de afgesproken datum naar onze studio toe en worden jullie gastvrij ontvangen. Jullie mogen rustig even bijkomen van de reis met een bak koffie, thee of wat fris. Wanneer de baby gevoed moet worden is hier eventueel nog ruimte voor, het makkelijkste is natuurlijk als de baby al helemaal voldaan is zodat we vrij snel kunnen starten met de newbornshoot Breukelen . Tijdens het fotograferen wisselen we van setting, kleding en poses en na de shoot kunnen jullie de mooiste selectie foto’s binnen 3 weken ontvangen.

Wanneer ik bij jullie thuis kom voor de newborn shoot Breukelen zal ik eerst alle spullen uitladen en begin ik met het opbouwen van de ministudio! Het liefst bouw ik deze op in de woonkamer bij de de grootste raampartij met een goede lichtinval. Dreamcapture fotografeert graag met daglicht en plaatst de setting dan ook graag bij een raam. Hebben jullie geen goede of mooie lichtinval? Maak je geen zorgen, waarschijnlijk is er genoeg licht en Dreamcapture weet als professional dit op een juiste manier op te lossen! Het fijne van een newborn baby foto shoot aan huis is dat het lekker in jullie eigen omgeving is, zeker iets om over na te denken!

Jullie newborn shoot baby.

Newborn kindjes zijn nog niet goed in staat – zoals elke kersverse moeder wel weet- hun eigen temperatuur te reguleren. Daarom hebben wij in de studio naast een warme aangename temperatuur een extra ventilator kacheltje staat om er voor te zorgen dat jullie baby zich comfortabel voelt tijdens de newborn shoot Breukelen . Wanneer wij voor een newborn shoot bij jullie thuis komen zullen wij de ventilator kachel meenemen. Ook zullen wij aan jullie vragen om de kachel iets hoger te zetten zodat het lekker warm aan voelt voor jullie kindje. Tijdens de newborn shoot Breukelen zal jullie kleintje op een grote zitzak liggen of in een mandje met een zachte vulling. Newborn shoot Breukelen creëert altijd een veilige plek voor jullie kleintje. Mama en papa mogen lekker in de buurt blijven, zodat jullie kleintje jullie ruikt en voelt en zodat er geknuffeld kan worden wanneer nodig!

Tijdens de newborn shoot Breukelen kan het gebeuren dat jullie baby een plasje of iets anders doet wanneer ik fotografeer zonder luier. Wees er van bewust dat dit echt geen enkel probleem is! Wij zijn het ondertussen gewend! Rust vindt Dreamcapture fotografie voor jouw baby heel erg belangrijk en wij zullen tijdens de newborn shoot daarom met uiterste zorg, veiligheid en oplettendheid aan het werk gaan. Broertjes en zusjes kunnen ook altijd erbij op de foto!

Bel newbornshoot Breukelen 06-10676173

Hoe kan ik betalen?

Als je hebt besloten te reserveren voor een newborn shoot Breukelen , doe je een aanbetaling van 50%, daarna is de reservering definitief. Het resterende bedrag kan worden overgemaakt of contant worden voldaan op de dag van de newborn baby shoot . 

Levering digitale foto’s

Wanneer de newborn shoot Breukelen is geweest zullen wij met uiterste zorg de mooiste platen selecteren en nabewerken. Dreamcapture schenkt graag tijd en zorg aan de nabewerking van foto’s en elk beeld wordt apart met liefde bewerkt en is uniek. Wij kunnen de selectie van te voren niet met zekerheid weten, maar ongeveer 20 beelden bij pakket zilver & goud, dit zouden er ook meer kunnen zijn. Bij een pakket brons ontvang je de 8 mooiste professioneel bewerkt in hoge resolutie!

De levering van foto's:

1. In HD kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met Dreamcapture logo
4. Inclusief USB-stick*

Newborn shoot Breukelen aan huis

Bij een newborn baby shoot aan huis vragen wij een meerprijs van €150 + de reiskosten hieronder beschreven. Dit omdat wij voor een newborn shoot aan huis een hele dag moeten rekenen in verband met het opzetten en afbreken van de mini studio en het in en uit laden van alle spullen!

Wij zullen na de Newborn fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd.
*USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Woont u niet in Breukelen maar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Bijvoorbeeld in Lelystad, Huizen, Hilversum, Muiden, Laren, Utrecht, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Dordrecht, Amstelveen, Zaandam, Haarlem  en omstreken

Wij staan klaar voor uw Newbornshoot

Onze tarieven

Reisvergoeding

Bij shoots op locatie of bij u thuis brengen wij  de reistijd ad. € 80,- per uur in rekening en 0,40 cent per kilometer. Binnen een straal van 10 km van de studio is dit gratis.