Newborn shoot Almere

U wilt een onvergetelijke Newborn shoot?
Neem contact op, of maak een afspraak!

Bel nu direct 06-52145734

Newborn shoot Almere

Een werkelijke droom vastleggen als een magisch beeld, dat is wat Newborn shoot Almere graag wilt en met liefde doet.

Als je op zoek bent naar een fotograaf die geluk in zijn puurste vorm kan vastleggen ben je bij Dreamcapture fotografie aan het goede adres. Bij Newborn shoot Almere zijn wij gespecialiseerd in newborn en zwangerschapsfotografie, maar ook voor babyshoots, kinder- en familieshoots kan je bij ons terecht. Dreamcapture creëert graag een dromerig en sprookjesachtig beeld, kortom: een magisch beeld. Maar ook spontane fotografie in de breedste zin van het woord is mogelijk. Newborn Almere zorgt voor een ongedwongen, ontspannen sfeer waar ruimte is voor lachen en plezier. Dreamcapture creëert sfeer waar jij je prettig bij voelt. Ook staan we open voor eigen wensen, ideeën of kunnen we samen een gave setting creëren voor bijvoorbeeld een verjaardagsshoot!

Meer weten? Bel dan nu met Dreamcapture Newborn fotografie Almere

Bel nu direct 06-52145734

Afspraak Newborn shoot Almere

Wil je een Newbornshoot dan vragen we om tijdens de zwangerschap contact op te nemen. Wij zullen vragen naar je wensen en smaak. Naar aanleiding van jouw wensen en een aantal vragen worden er mooie kleurencombinaties samengesteld. Newborn fotografie Almere zal accessoires naar jouw smaak klaarzetten of mee brengen en zullen deze gebruiken tijdens de newbornshoot. Dreamcapture zal rondom de uitgerekende datum tijd reserveren. Nadat jouw wondertje is geboren neem je contact op en plannen we een definitieve afspraak in voor de Newborn fotografe Almere. Het liefst binnen 14 dagen, aangezien het om een newbornshoot gaat

Waarom Newbornshoot Almere binnen 14 dagen?

Naast dat binnen deze periode jouw baby nog echt die Newborn Look bezit, slapen baby’s nog veel. Dat resulteert in mooie foto’s! Na 14 dagen zijn ze vaak beweeglijker en langer wakker, waardoor het fotograferen (omkleden en poseren) minder makkelijker zal gaan. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn! Newbornshoot Almere heeft voor iedere situatie een passende oplossing

Dag van de newborn fotoschoot Almere

Op de dag van de newbornshoot kom je naar ons of komen wij naar jou toe. Newbornshoot Almere neemt alle benodigdheden mee die we gaan gebruiken tijdens de shoot. Op de afgesproken tijd zijn jullie bij ons aanwezig en worden jullie gastvrij ontvangen in een ontspannen sfeer met een warme of koude drank. Komen wij naar jou dan bouwen wij onze “mini studio” op. Het liefs bij een groot raam, dit om een mooi lichtinval te creëren. Geen goede natuurlijke lichtinval aanwezig? Geen nood, dit weten wij als Dreamcapture goed op te lossen. In de tijd dat we bij jou thuis aan het op bouwen zijn kan je baby nog voeden zodat jouw baby tevreden is als we met de newbornshoot gaan starten. Dit is natuurlijk ook mogelijk in onze studio!

Newborn

Omdat newborn baby’s – wanneer ze nog heel jong- nog niet goed zelf hun temperatuur kunnen reguleren hebben wij een ventilatorkachel aan staan zodat jouw kleintje geen kou zal vatten en het comfortabel warm heeft. Wel willen wij vragen om op de dag van de newbornshoot – als wij bij jou thuis komen- de kachel een tandje hoger te zetten, dit kan nooit kwaad, in een warme omgeving voelt jouw kleine zich het fijnst. Jouw kleintje zal tijdens de Newbornshoot Almere op een grote zitzak liggen. Wij zullen vragen of mama er bij komt staan, zodat jouw kleintje ruikt dat mama in de buurt is en mama meteen kan knuffelen wanneer jouw kleintje hierom vraagt.

Als jouw kindje tijdens de Newbornshoot fotografie Almere (zonder luier) een plasje doet is dit geen probleem. Wanneer je ziet dat jouw kindje honger heeft, geef dit dan aan dan nemen we even pauze. Veiligheid en rust zijn voor ons het allerbelangrijkste voor jouw kindje en daarom zullen wij met uiterste zorg, voorzichtigheid en oplettendheid te werk gaan. Het is trouwens altijd mogelijk om de newborn met broertjes of zusjes te fotograferen! .

Bel Newbornshoot Almere 06-52145734

Betaling

Wanneer je hebt besloten te reserveren voor een newbornshoot, legt je deze vast door een aanbetaling te doen van €50,00. Het resterende bedrag wordt voor de shoot door jou overgemaakt of je kiest ervoor contant af te rekenen op de dag van de fotoschoot, pinnen is ook mogelijk!

Levering foto’s

Na de newbornshoot zullen wij de (aantal is afhankelijk van het gekozen pakket) mooiste foto’s voor jouw selecteren en nabewerken. Omdat wij van te voren niet kunnen zeggen hoeveel foto’s er het mooist zijn geven wij daarom een minimum van 20 foto’s bij pakket zilver & goud, dit kunnen er ook meer zijn. Dit geldt bij een newbornshoot niet voor pakket brons. Bij pakket brons ontvang je de 8 mooiste professioneel bewerkt!

De foto’s die u toegestuurd krijgt zijn:

1. In hoge kwaliteit (voor eventuele afdrukken)
2. In kleiner formaat (social media proof)
3. Met en zonder Dreamcapture logo
4. optioneel zwart/wit
5. Inclusief USB-stick*

Wij zullen na de Newborn fotoshoot zo snel mogelijk een eerste foto ontwikkelen/bewerken, zodat je deze, indien gewenst, kunt plaatsen op jouw social media! Binnen 3 weken krijg je alle foto’s toegestuurd. *USB stick krijg je inclusief bij pakket zilver of goud.

Woont u niet in Almere maar net daar buiten? Ook dan kunt u bij ons terecht..

Bijvoorbeeld in Utrecht, Nieuwegein, Lelystad, Bussum, Naarden, Muiderberg, Hilversum, Soest, Harderwijk, Zeist, Maartensdijk, Baarn, Bunschoten, Spakenburg,

Wij staan klaar voor uw Newbornshoot

Onze tarieven