Op de foto met het gezin..
7 juni 2020
Newborn Sef
7 juni 2020

Zwangerschappshoot

Drukwerk
✨⚜️|Zwangerschap|⚜️✨

Heerlijk, wat heb ik de afgelopen tijd veel mooie zwangere dames mogen vastleggen. Hieronder 👇 zien jullie mooie Dimphy 'shinen' in de nieuwste jurk van Dreamcapture, wat een prachtige match!🥰

Het is en blijft bijzonder een zwangere vrouw; zo magisch, natuurlijk maar toch ook zo wonderlijk. Het is daarom heel waardevol om deze bijzondere tijd vast te leggen door middel van een mooie fotoshoot waarin jij op jou allermooist wordt vastgelegd. ✨

We maken er tijdens de shoot een leuke tijd van in onze studio of op locatie, bijvoorbeeld Soesterduinen (met of zonder partner/gezin) waar deze magische tijd vereeuwigd wordt als een tastbare herinnering..☀️

Boek nu jouw shoot, we krijgen nog meer prachtige jurken binnen!🥰🥰